Бомба! Григор предал България, за да мачка чаршафите с Никол Шерцингер (Срещат се скришом от година)

https://hotarena.net/laifstail/bomba-grigor-predal-balgariia-za-da-machka-charshafite-s-nikol-shercinger HotArena.net
Бомба! Григор предал България, за да мачка чаршафите с Никол Шерцингер (Срещат се скришом от година)

Сензационна версия за отказа на Григор Димитров да играе за България срещу Унгария в мача за купаДейвис” се разпространява из тенис-средите, узна HotArena.

 

Според мълвата причината се крие в съблазнително предложение за секс не от коя да е, а от американската звезда Никол Шерцингер. Двамата с Гришо имали забежка от известно време, а поредната им среща била именно в навечерието на двубоя.

 

Нямат постоянна връзка, но се пецкат неангажиращо от време на време”, съобщил пред „Уикенд” източник от обкръжението на хасковлията. Именно 37-годишната американска мъжемелачка се сочи като една от причините Мария Шарапова да бие шута на Гришо.

 

Ревнивата рускиня научила за изневерите му с прочутата певица от „Пусикет долс” и сложила край на връзката. Според мълвата, прелюбодейците се срещнали някъде по американското крайбрежие, най-вероятно в Малибу. Там Шерцингер бе засечена от папараци да се припича на плажа в началото на миналата седмица, но без мъжка компания. В това време Григор я чакал в апартамент за тайни срещи в луксозен, но известен с дискретността си хотел. Привечер дошло време за цуни-гуни.

 

Двамата имат връзка поне от година насам, че и повече. Само, че я крият старателно, тъй като най-често Шерцингер си има официален любовник. Въпрос само на време е обаче папараците да ги изловят някъде”, коментират запознати с тайния живот на Григор Димитров.

 

Именно уговорката с Шерцингер била причината тенисистът да откаже участие в мача срещу унгарците в София. Без него паднахме с 2:3, а след загубата капитанът Тодор Енев изплака, че Григор не дал конкретни обяснения защо няма да играе. В официалното му съобщение били посочени „спортно-технически причини”, но по-вероятно е да става въпрос за високо сексуално майсторство с креватната лъвица.

 

Никол Шерцингер е известна с това, че си пада по секс със спортисти и звезди. Допреди време апетитната брюнетка имаше връзка с пилота от Формула 1 Люис Хамилтън. Докато бяха заедно, палавата Никол му сложи рога, като мина през чаршафите на ред поп изпълнители начело с Енрике Иглесиас.

 

След като Хамилтън я разкара окончателно, американката отиде на секс-тур до гръцкия остров Миконос. Там забърса младият футболист на „Олимпиакос” Пайтим Касими. „Обича агнешко, затова се е хванала и с Григор”, гласят още предположенията.

 

В тенис средите се чудят защо хасковлията, не си намери някое младо момиче а ходи да опрашва доста по-възрастни от него какички. Първо Гришо клатеше огромния и мощен задник на 9 години по-голямата от него Серина Уилямс. След това се хвана с Мария Шарапова, с която имат 4 години разлика в полза на рускинята. Никол Шерцингер обаче е с цели 13 лета по-голяма от българина.

6 Коментара

Пълни глупости и мониджъра ми даде яснота по въпроса

преди 8 години

А, точно такива неграмотни и некадърни същества" мислещи се за "журналисти" ще направят така, че въобще да не играе за България. Само какви велики глупости се изписа в тази статия!!! "Клатил огромния и мощен задник на Серина Уилямс "... Боже , Господи! Да не се снима човек с колегите и колежките си, с приятели и познати и веднага приписват връзка. Още повече се опитват да му втълпяват вина на национално ниво. Не смятате ли, че живота си е негов и ще прави каквото си иска и който си иска. Вие ще му давате акъл с коя и каква да се хване. Оправили сте много вашия живот! Ужас!

Коментирай

никол

преди 8 години

Тази статия сигурно е нереална,но Никол Шерцингер е жена,на която трудно може да се устои.То е и въпрос на вкус,но за мен е една от най-екзотичните в музикалните среди.

Коментирай

proferi si faktite

преди 8 години

da, prava si za povecheto neshta. No Serena Williams mu beshe gadje naistina- mislia, kogato Grisho beshe na 18-19 godiini isavsem ofitsialno. NV sluchaia, vrazkata im beshe fakt. Serena beshe mnogo naranena ot razdialata i dori dvete s Maria se karaha ofitsialno- Serena posle ofitsialno i se izvini, che i e kazala, che edin den shte razbere kakvo e da i razbiiat sartseto, a Masha zaiavi, che ne priema saveti ot jeni, koito ne mogat da si zapaziat vrazkata. Serena se izvini publichno i kaza, che naistina niama pravo da komentira lichniat i jivot i vaobshte, komentari za izvan kora sa neumestni

Коментирай

човек

преди 8 години

Нямат ли си друга работа българските журналисти, че да се занимават с личния живот на Григор Димитров. Може би не , защото в България никой не носи отговорност за неверните неща които пише. Защо не оставите момчето на мира, да си гледа кариерата и да му се развате като има успехи , а се мъчите да го тормозите непрекъснато с глупости. Най - добре ще е да не играе изобщо вече за България , за да спрете да пишете глупости за него. Как ще се почустват всички тия дето са написали поредната идиотщина , ако някой започне да пише за тяхния живот , тяхните изневери, може би не добре. Да не говорим за нецензурния език .Жалко за такава България в която има такива недостойни хора, които се наричат българи и ги избива дори на патриотизъм.

Коментирай

човек

преди 8 години

Като допълнение ще добавя , че Григор Димитров има майка и баща , както и роднини в България и не смятате ли , че съсипвате и тяхните нерви.Как биха се почуствали вашите родители ежедневно да четат глупости и жлъчни статии за вас? Може би не добре , но никой от вас не се замисля по въпроса , защото не е опряло до вашия задник/изразявам се на вашия езек/.

Коментирай

човек

преди 8 години

Като допълнение ще добавя , че Григор Димитров има майка и баща , както и роднини в България и не смятате ли , че съсипвате и тяхните нерви.Как биха се почуствали вашите родители ежедневно да четат глупости и жлъчни статии за вас? Може би не добре , но никой от вас не се замисля по въпроса , защото не е опряло до вашия задник/изразявам се на вашия езек/.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.