Бомба! Маргина накарал Жени да се омъжи за Тачо! Още тъмни разкрития

9111
30 Септември 2014, 12:24


Редакторска плесница

 

„Тачо носи тежка мъка, защото живее живота, който не иска да живее. Той е роб!“

 

Тези две изречения на Кали най-ясно очертаха положението, в което се намира Стефан Манов. Те обясняват поведението на Тачо в Къщата и извън нея. А няколко неизвестни факта потвърждават нелекото му положение в брака с Жени, узна HotArena.net.

 

От шофьора до съпруга

 

Малко известен факт е как Жени се запознава с Тачо. А още по-малко известно е кой ги оженва.

 

Калканджиева вижда Манов за пръв път, когато младокът отива да се цани във „Визаж“ като шофьор. Още тогава грабва вниманието й с поразителната му прилика с Жоро Илиев, в когото Жени винаги е била влюбена.

 

Тачо спечелва доверието и на Красимир Маринов-Маргина, за когото е публична тайна, че е шеф на Визаж в сянка.

 

Постепенно Тачо се издига до момче за „специални“ поръчки на боса и тогавашната му метреса Жени. Заедно с още един приятел взимали стоката от Калканджиева и я разнасяли до главните потребители, пише „ШОУ“.

 

След като братя Маргини попаднаха в ареста заради подготовка на поръчкови убийства, шестата по красота в света трябваше да реагира бързо.

 

За да не й задават неудобни въпроси и да не се получи издънка, Красимир Маринов спуска заповед отгоре – Жени да се омъжи за шофьорчето Тачо.

 

Калканджиева публично обявява връзката си и вече е сериозна, семейна жена, чието име не бива да се набърква с това на СИК.

 

Старата песен на нов глас

 

Животът й обаче си продължава по старому – със същия алкохол, със същия бизнес, със същите забранени вещества. И със същия апетит към лоши и богати момчета.

 

Неслучайно в Къщата стана ясно, че Жени е изневерявала на Тачо с Кела, а може би и с много други мъже.

 

А и животът на Стефан Манов си е все същия – същото момче за всичко, в сянката на Големите…

 

М. Грозева

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Майничката
преди 3 години
-4
Според мен написаната статия си е чисто и просто теория на вероятностите!!! Значи ,ако Манов си е бил към тази група от хора си е негово право ДА се ожени или ДА НЕ се ожени за Калканджиева...защо някой не дойде насила да ме кара да се женя,слагам силикон и т.н ....значи ти като си си избрал дадена среда..после не можеш да се сърдиш на който и да било ,че не живееш живота ,който би желал ти самия....затова според мен тази статия си е някакъв пълнеж...няма истина!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени