Бомба! Пайнерка преспала с всичките мъже, взели участие в клиповете й! (Ето коя е похотливката)

7185
21 Юли 2015, 18:00


Читателски сигнал

 

Лоша слава се носи за фолк певицата Юнона! За нея се говори, че през леглото й са минали всички мускулести мъжаги, които са се снимали в клиповете й през годините, узна HotArena!

 

Това докладва пред Горещата арена читателка на име Ваня, която детайлно описва за кои мъже става дума, както и в кои видеа са участвали.

 

"100%" - момчето се казва Явор и е от родния й град Казанлък. Така, както е изпотен и кове железа в клипа, може би така грубо е играл с нея“, уточнява подателката на сигнала.

 

"Трудно пускаш" - малко не й отива такова заглавие - доктори, изследователи и фотограф, тук явно са си спретнали оргия“, продължават разсъжденията на Ваня, следвани от тези по-долу.

 

"Ново 20" - явно любимият размер на певицата е 20 см. Тук гледаме дори две момчета - Методи и Станислав. Ясно е че, делят едно легло, дори ги сменя, за да й е по-интересно.

 

"За кой се взе" - момчето с голата глава – Николай, страстен мъжкар и голям любовник според нея. Но връзката им приключва след като камерите изгаснат.

 

Само на думи" - не само на думи Юнона върти тук трима; Йонко от Ямбол, неин бивш любовник, Иван - скромно момче от Сандански, но явно работно в леглото. Атракцията тук е Лъчезар - як мъжкар, достоен за нея, но сексът завършва след изгасването на камерите отново. Кой кого е използвал, не се знае.

 

"На две секунди " - пее за изневери, а те са по нейната част. Дядо поп тук явно не го е опаткала, но, виж, българската гордост - Ицо Мусков - й е в кърпа вързан. Юнона изживява с него дълъг и буен романс, хубави преживявания, пътувания, много любов, но уви - не вечна. Връзката им продължава изумително дълго и го виждаме във следващата й песен също.

"На хората в устата " – ами, скъпа, винаги ще си там, аз съм ти го написала. Тук отново се появяват Методи и Станислав, явно продължават с нощните изпълнения. И отново Ицо Мусков...

 

"Удобна" - Юнона няма насищане и тук омагьосва актьора Станислав Яневски или българския Хари Потър. Тук също има много секс и скандали, но явно пътищата им се разделят“.

 

Ваня заключва своето писмо към HotArena с думите: „Който иска да спи с Юнона, нека се уреди с участие в нейн клип и сексът му е в кърпа вързан. Само дано издържи , че каквито слухове се носят...“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
лазарик
преди 2 години
0
Някой знае ли как се казва мъжа от клипа "Само на думи"? Има го на втората снимка в галерия? Просто ми е любопитно :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
|
преди 2 години
0
Особено сега ако и видите профила пак ги показала и с тоя Кирил Христов (Kiril Hristov) в басейна, после ко си мислите че нямало продължение в някой хотел ли хахахаха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
444
преди 2 години
0
То се подразбираше като прави клиповете. Като се целува в банята и то чисто голи, после с Станислав Яневски. Абсолютно като има клип с и като си ги показва, значи после има и десерт с него. Горкото дете Глория, как ли ги приема тези клипове.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
dfg
преди 2 години
-3
В случай, че не знаеш, мъжете обичат да се хвалят, че са били с жени, с които не са били или че са можели да бъдат с жени, които са известни или просто красиви, така че това, че някой мъж разправя, общо взето е нищо не струва и е като пръдня в ураган. Нормално е за всяка известна личност много хора да разправят какво ли не, да пускат слухове и да се изкарват замесени с тях.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Veronika
преди 2 години
-2
Аз изнам със сигорност ,че е спала със Стан Яневски , лично той ми го е споделял :) Знам също ,че и Галена му се е предлагала , но той и е отказал заради Галин . И през 2010 на наградите на Планета ТВ с Цветелина Янева са се запознали и няколко месеца , са си писали смс докато един ден тя спряла да му отговаря :) В България всичките ни така наречени певици са долни курви и нищо повече
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
..
преди 2 години
-21
Пхаха Галено му се е предлагала в мечтите му! Тя си има повече от прекрасно семейство и няма да тръгне да си занимала с други. А ти пикло нищо не знаеш! Такива като тебе разбирачки са въздух под налягане! Спри да дрънкаш и посети психолог, че имаш склонност да си измисляш неща за хора, които не познаваш!
"" "
преди 2 години
0
......... точието под мен е супер заблудено.!! Това със семейството драго многоточие е пълна измама.. Казвам ти не за друго, дреме ми кой с кого, кога и как, но си в заблуда..
Lora
преди 2 години
-9
И певицата, и мъжете (всичките) не стават! Може би най-симпатичен е Виктор Крум Яневски! :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
тая.......
преди 2 години
0
Хахаааа,тая,уж Ваня,явно нещо доста е набрала на Юнонка!! Мирише ми на замесен мъжага,в цялата тая историика,глуповатко скалъпенка! Що така бе,Ванче,а!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лупи
преди 2 години
0
Тази Ваня като е толкова осведомена да не би да е самата Юнона и да си прави реклама? За реклама се плаща, а тук искат да минат метър. Не така, бе Миче!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
преди 2 години
0
Аааа... Щом ВАНЯ го е казала, значи със сигурност ще е вярно. Все пак ТЯ е последна инстанция. Аз пък искам да знаете, хотарена, че утре ще ви кажа, че Ваня е спала с коза, а в другиден ще ви напиша, че има трети крак, за да го публикувате тук като достоверна информация, след като всичко, което някой случаен зложелател и озлобен комплексар реши да каже за някого, вие го приемате като факт. Пък дори и да е вярно, тази Ваня явно много я тормози и завижда. Явно някой неин бивш се е снимал във видео и я е зарязал, та девойката се чуди кого да обвинява.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени