Бомба! Сгащиха Алисия и Касъмов в Пирогов! Какво правят там? (Разказ на очевидец)

https://hotarena.net/pod-pricel/bomba-sgashtiha-alisiia-i-kasamov-v-pirogov-kakvo-praviat-tam HotArena.net
Бомба! Сгащиха Алисия и Касъмов в Пирогов! Какво правят там? (Разказ на очевидец)

Редакторска плесница

 

Преди дни Алисия и спряганият за неин постоянен любовник Виктор Касъмов са били засечени на тайно рандеву, научи HotArena ексклузивно.

 

Двамцата са видени в столичната болница Пирогов от близък приятел на Ивайло - брата на Ася Дойчева. Именно аверът ни разкри пикантната случка.

 

Не е ясно защо Алисия и Касъмов са били в Пирогов - дали някой от тях е пострадал, или са били на свиждане на общ приятел.

 

Според приятеля на Иво обаче видимо на Алисия и Касъмов им нямало нищо тревожно.

 

По-интересното в случая е, че явно двамата

 

излизат заедно не само по професионални ангажименти.

 

Което потвърждава слуховете за афера между двамата.

 

Припомняме, че във фолк средите от години се говори как Алисия е любовница на Виктор Касъмов. Слуховете дори бяха потвърдени от други певици от Ара, сред които една от най-близките приятели на вакарелката - Емануела.

 

Джина Стоева, Ивена и Буболина също намекнаха неведнъж за твърде топла връзка между Алисия и продуцента на Ара Мюзик.

 

Според запознати близките им отношения надхвърляли границите на професионалните още от

 

преди 15 години.

 

Нещо повече – стана ясно, че Алисия е поддържала паралелна връзка с Касъмов, докато е била с Ники Михайлов.

 

Именно благодарение на доброто представяне на певицата в спалнята му, продуцентът я превърнал в Сивия кардинал на Ара Мюзик.

 

М. Грозева

44 Коментара

krach

преди 8 години

Най-сетне се е сбъднала мечтата на дъртата скумрия да хване от някой. Две деца от двама заможни бащи. Осигурила си е спокойни старини жената. Да не забравяме, че Касъмов и Асето имат и внученце, а сега ще стават и мама и тати. Ех каква идилия.

Коментирай

Ян

преди 8 години

Бреййй, много ги разбираш ти тия работи... Явно си от цигански произход, за да наричаш тридесет или тридесет и няколко годишна жена баба.... За разлика от други, с инициали НЛО, които си изкарват прехраната и чантичките с междукрачието, то Алисия работи. Така, че нещо бъркаш хората....

Коментирай

VSS

преди 8 години

Това би било скандално, ако чака бебе от него. Сигурно са го махали. Или пък просто дедото е предозирал с виагра като Сираков навремето.

Коментирай

Краси

преди 8 години

По-големи простотии не съм чела... Май бъркате кой си изкарва прехраната с разкрачени крака - това винаги е била проститутката Николета. Злоба и завист само в тоя сайт! Няма ли да ви махнат най-накра. Отваря човек и какво да види 3 статии само наредби за Алисия.. ама смешни сте! смеееешнииииииииии. Историите ви са прозрачни и зашити с бели конци

Коментирай

Милена

преди 8 години

Аман от глупости! Не може ли нещо по-смислено да измислите? Какво е прегрешила Алисия, че непрекъснато се чудите как да я обидите? Даже и да е била в "Пирогов" с шефа си, как разбрахте, че са "любовници" и т.н.? То бива, бива, ама чак толкова грозни писания!!!!

Коментирай

Каква красавица само

преди 8 години

И хайде пак името на Николета до това на Ася:))) Не издържате без да я споменете поне веднъж на ден, нали хахахха На тази снимка лелчето Алисия е отвратителна ... Каква камба вместо нос... Къде и е устата тука хахаххаах

Коментирай

Лили

преди 8 години

Защото настъпаната стафида Никлузета е поръчител на всички статии против Алисия, трябва да си мн тъп да не го знаеш при положение, че самата стафида много пъти е казвала, че въпросната Мара Грозева й е приятелка. Само, че стафидата няма мозък и не знае, че вместо да боде очи рисува вежди на Алисия, Моника и всеки против когото съска.

Коментирай

sisi

преди 8 години

Grozeva,ti Si mnogo tapa putka,ma.Koga izmisli toq balvo4,dokato se napavashe v toaletnata Li ?Bili videni ot vui4oto Na priqtelq Na bratov4eda na sau4enika Na brata Na Alisiq ,koqto bila Na taina lubovna sreshta v PIROGOV s neiniq shef.Verno v toq sait ste sabrani samo kuxi leiki!!!!!!Az pak ot DOSTOVEREN izto4nik znam,4e reklamnoto litce Na Halloween Kurvoleta Partcalanova mnogo 4esto ma4kala 4arshafite i sas svoq svekar.Prosto vi davam ideq za statiika.

Коментирай

Izpileniat nos na Nikoleta

преди 8 години

kamba li? Ia vij izdilkaniat nos na Nikoleta! Takava groteska e! Naviakade po sveta na Nikoleta shte i se smeiat s podoben nos- triabva da sadi plastichniat hirurg, samo v BG si ia haresvat. I tia, kato Mara, se opitva da prevarne defektat v efekt, ama niama kak da stane. Chudia se, sama li si go e pravila tozi nos.

Коментирай

колко сте зле

преди 8 години

не бе имате грешка никурлета е засе4ена в пирогов за ........ преди милано

Коментирай

jo

преди 8 години

Най-вероятно касъмчето я е завел да прави аборт. За нея може да е последен шанс да стане майка, но той едва ли е щастлив след внучето да му се роди дете. А тази като не спря да си отваря краката с който и падне така става. Поне предпазни средства да ползва. Какъв отврат! Че и дете има.

Коментирай

Бреййййй - Ти да не си им светила или да не би да живееш и с двамата, че да знаеш?

преди 8 години

Бреййййй - Ти да не си им светила или да не би да живееш и с двамата, че да знаеш? ? Тъпачка.... Тебе ако те водят често в Пирогов (самото ти предположение за аборт в Пирогов показва колко си тъпа) да правиш аборти не значи, че и друг го прави... Много си проста и злобна. Аа, да, относно отварянето на краката и с който й падне - Николета е Номер 1. Forever. А Алисия, за разлика от Свирколета, работи наистина.

Коментирай

haha

преди 8 години

Не бе, просто Аска е имала страхотна диария и не е спряла да ачка, та затова нейния верен дългогодишен любовник естествено я е закарал моменталически в Пирогов. След като четвърта фирма вече безуспешно се е борила да отпуши кенефа у тях модната икона все пак решила да потърси лекар.

Коментирай

до .... "Каква красавица само"

преди 8 години

Ти пак си тук от сутринта не си излизала от този сайт. Луда за връзване! Тази с Ксанакса от сутринта пак поде репертоара си. Тя, нейните лекарства ги предписва тук на коментиращите. Но, не е зле да отскочи до психиатъра си да и смени лекарството. Явно, това вече не и действа! ха ха хааааааа

Коментирай

на свиждане са били , за сведение

преди 8 години

Колкото и да ги съвкуплявате , интимна връзка между тях никога не е имало. Истината е друга и само злобарите могат да виждат нещата по друг начин. А, тя е Алисия е жена красива спор няма, но тя е упорита, последователна, развиваща се, успяваща, експериментираща, издигаща името на компанията с песните си , носеща високи доходи на компанията. Това е истината и всеки работодател би бил щастлив и доволен от такъв служител, би го подкрепял, заставал зад неговите идеи виждайки, че са продуктивни и за двете страни и несъмнено ще има неговото уважение. Щеше да бъде друго, ако беше неизвестната, тъпчеща на едно и също място години наред, неразвиваща се, не носеща печалба за компанията певица, като някои други. Но, това явно не се харесва на тези вторите и освен да злобеят и да злословят, друго не им остава. Е, нека всеки си говори и пише, каквото си иска. Алисия си прави хит след хит, успява , развива, носи печалба и печели. Лайте си тук и там, това ще ви остане!

Коментирай

тя, лудостта и простотията нямали почивен ден , очевидно!

преди 8 години

А, Ксанакса, дето го изписваше на коментиращите в друга статия днес сутринта, изпили си го? Не е лошо и за твое добро е да отскочиш до психиатъра си , да ти смени лекарството с по-силно. Явно, това вече не ти действа и не ти върши работа. :) :) :)

Коментирай

до " jo "

преди 8 години

A, Ксанакса? xa xa xaaaaa

Коментирай

M.Грозева или М.Георгиев

преди 8 години

Не сивия кардинал, а диамантения! Не я подценявай! А, ти ще си останеш нищожеството с обратни наклонности. Тя , природата достатъчно се е погрижила за теб! За това си толкова злобно и нещастно същество.

Коментирай

опс

преди 8 години

А, Ксанакса? ха хаха

Коментирай

wooly

преди 8 години

Вагиналисия е лепнала някаква срамна венерическа болест на Касъма и двамцата са се втурнали към спешното.

Коментирай

нима?

преди 8 години

А, Ксанакса ? ха хаааа

Коментирай

wooly

преди 8 години

Жено, ти на хонорар ли си? Поне Вагиналисия плаща ли добре или се тровиш за жълти стотинки? А Ксанакса не знам за какво се използва, но ти май имаш отчаяна нужда от него.

Коментирай

Ксанакс за вас

преди 8 години

Xaxaxaxaxxa какъв кеф е да наблюдаваш заблудените глупаци, които явно ме смятат за Лозанова ахахах, а и като гледам си мислят, че всеки коментар тук е мой :))))) Какви сте баламурняци самоо :)))) Нека да поясня за неразбралите и за тези, които нямат навършени 16 години - Ксанакса не бива да се предозира, взимайте го умерено :)))))))))))) И моля малоумните кретенчета с бедният речник да спрат да ми слагат в устата всеки коментар тук!

Коментирай

С този коментар, доказа тезата ми! Очаквах го! :)

преди 8 години

Не можеш да избягаш от себе си, колкото и да се мъчиш да заблудиш някой, не ти се получава. Да, ти си един маниаклно пристрастен индивид на темата анти- Алисия и може би си имаш своя причина. Никой тук не те оприличава на Николета , освен ти самата , себе си. Никой не можеш да заблудиш, че не си едно и също лице, драскащо , като изоглавено тук! Не казваме ,че си Николета, а че си неин върл защитник, може би пак си имаш твоя основателна причина, но не тук е мястото в жълтите сайтове, които се знае, че пишат неверни неща с цел сензация и коментари. Това им е работата и от това се хранят. Ти се взимаш много на сериозно и ставаш жалка и неконтролируема понякога. Тези изблици на гняв, истерия и пръскаща обиди и квалификации на хора, които нито ги познаваш, нито знаеш кой, кои е в йерархията. Арсенала от речника ти, цветущите епитети и сравнения, които употребяваш, постоянния репертоара, относно личността Алисия, похвата и боравеното ти с лексиката издават твоята същност и емоционално състояние.Не забравяй , че има и хора грамотни, интелигентни , образовани и специалисти, които четат тези статии. Имаш пристрастяване и не се усещаш, а хората казват истини и се забавляват. 99% от анти-коментарите за Алисия и не само- са твои. Това те храни! Ти просто имаш проблем, колкото и да не ти се вярва! Замисли се! Аз съм убедена в това, което говоря!

Коментирай

С този коментар, доказа тезата ми! Очаквах го! :) ... continue

преди 8 години

Не забравяй , че има и хора грамотни, интелигентни , образовани и специалисти, които четат тези статии. Имаш пристрастяване и не се усещаш, а хората казват истини и се забавляват. 99% от анти-коментарите за Алисия и не само- са твои. Това те храни! Ти просто имаш проблем, колкото и да не ти се вярва! Замисли се! Аз съм убедена в това, което говоря!

Коментирай

true

преди 8 години

Оставете Алисия, тя си е натоварила колата, която ще и носи печалби до гроб. Помислете вие , как сега и след време ще свържете двата края. Тя си е и ще остане певица, а си има и друга професия, с висше образование. Кучетата лаят , кервана си върви! А, другата наистина и реално погледнато ,няма с какво и база за сравнение. Интелекта или го имаш или не. А, другите неща , като образование, грамотност, работа са неща придобиващи се в живота. Пак погледнато реално и с това няма другата с какво да се похвали или конкорира. Всичко останало е временно в този живот! И всеки минава през своята еволюция или деградация! И , да твърди някои обратното си е чист негов проблем.

Коментирай

поправка

преди 8 години

твърдят

Коментирай

поправка

преди 8 години

Извинявам се! Поправката е " някой".

Коментирай

Почти ме убедихте:))))))))

преди 8 години

;))))) Каква лавина от коментари, нападащи скромната ми личност :))))) а дали пък вие нямате проблем с приемането на чуждото мнение? Жалко за "специалистите", които явно обичат жълтите клюки, но иначе го раздават " над нещата"...

Коментирай

Снеж

преди 8 години

Абе това е супер стара снимка вижте и косата лицето вежфдите, елементарно е

Коментирай

Почти ме убедихте:))))))))

преди 8 години

Моля "Специалиста" да се поукроти малко - какво си се запалил, да не те коментирам теб случайно, или се припозна???Самият факт, че си се афектирал така от моите думи, че да избълваш 30 реда без да се замислиш колко е смешно отстрани, доказва лабилната ти психика... Хайде първо определи своя проблем, а после се занимавай с моите, компетентни ми драскачо:)))))

Коментирай

няма и как, там дето се намеша природата и медицината е безсилна

преди 8 години

Твоето е всичко друго , но не и мнение, ако изобщо можеш да го разбереш. А, че е скромна личността ти и не само, е повече от видимо и осезаемо!

Коментирай

:)

преди 8 години

А, Ксанакса, да си го пием ли? Не го виждам , като назначение в диагнозата ти .................................

Коментирай

shok

преди 8 години

Ето защо на Асието и викат баба. Вижте я натурална в целия и блясък.

Коментирай

kori93

преди 8 години

Хахахаха "натурална красавица":)))))

Коментирай

Грозната Ася

преди 8 години

Баба Ася Дойчева да са маха от телевизора! Пак ще имам кошмари, пууу бе!

Коментирай

До г-н Компетентният

преди 8 години

"Намеша" ахахахахахахах колко си неграмотен само ахахахахх Май ти доказа моята теза за пореден път :))))) Не знаех, че скромността на моята личност е "осезаема" за теб хахахахахх Видно е, че си простичък тип с изключително беден речник, така че МОЛЯ не използвай думи, чието значение не разбираш! Чети повече книги вместо жълти новини - току виж запълниш липсите :)))

Коментирай

Urod grozen vakarelski

преди 8 години

Daaa, super elementarno ev- poglednete ia i shte razberete kolko mnogo operacii ima kum dneshna data! Operiran kloun!

Коментирай

Asia prudlata

преди 8 години

Ahahahhahahhahahahaha tochno v desetkata!!!Asia Diariata ahahhahaahahahahahha toq mujki kvadraten guz kakvi li redki gi vadi ahahahahhahahahahahahahahahahaaahahah gurmi kato kartecnica v toaletnata

Коментирай

Haide be

преди 8 години

Neee ti si zle! Alisia e bila zasechena pri ginekologa si, nali e v menopauza-trqbva i hormonalna terapia!

Коментирай

......

преди 8 години

Ti puk si mnogo ostra, Siso! Shto li ne si navresh groznata, lishena ot mozuk tikva v pupchivia, kosmat anys, a???? Ti za drugo, osven za Nikoleta mojesh li da mislish i pishesh? Trqbva li navsiakude, kudeto se pishe za smeshnata Asia da se spomenava i imeto na Klozeta???? Otnovo se dokazva fakta, che Alisia bez Nikoleta e nula - samo vijte kolko puti se spomenava Gnilo tuk, bez dori da e vkluchena v statiqta! Smeshni i jalki - takiva sa lizachite na Asinia guz!

Коментирай

Gagahagah

преди 8 години

To puk Asia e monahinia, nali? Mai zabravihte koia ia poruchvaha kato topul hlqb hahahaha i kak se zapozna s bivshiat i veche muj - evtina, kusokraka prostitutka - prilicha mi na kuklata ot Saw ahahahhahahahah

Коментирай

!

преди 8 години

Грешката и е, че се е родила!

Коментирай

До "опс"

преди 8 години

А, Малката ти пишка??? Ахахаххахах Става ли ти още или да ти давам рецепта за други хапчета??

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.