БОМБА! Слави се изгаври с Алекс Раева! (Вижте на какво унижение я подложи)

7565
07 Януари 2015, 18:07


Шоуменът Слави Трифново планира нещо мащабно! То се изразява в това, да събере бившите си вокалистки и колеги, на сцената в зала „Арена Армеец“, узна HotArena.net.

 

Дългия и екипа му са решили да съберат всички, които са били част от шоуто и проектите му през новата година. Всичко това ще се случи през април.

 

Читателка на HotArena сигнализира, че когато Трифонов е подхвърлил идеята пред аудиторията си, той е сложил името на Алекс Раева първо в списъка от гости, които не само ще присъстват на събитието, но и ще вземат участие в грандиозния концерт.

 

Няколко дни по-късно HotArena видя, че Слави се е отказал от намерението си да покани бившата си вокалистка, изведнъж забрави, че някога е била от антуража му, а според легендите – и сред гаджетата му.

 

Шоуменът започна да изрежда в един от епизодите на предаването на кои е телефонирал лично и на кои Евгени – Маестрото трябва да се обади.

 

Слави заяви, че се е обадил на Деси Добрева, която ще дойде от Варна, за да уважи мероприятието, както и на Нели Петкова, която ще долети от Англия.

 

На Димитров заръча да звънне на Калин Вельов, Лили Йончева, Ники Арабаджиев, Георги Красимиров-Герасим  и изпросено от „Ку-Ку Бенд“ – на Нина Николина.

 

Музикантите го подкукуросаха да каже още някое име, тъй като със сигурност изпуска някой друг колега. „И други не! Де да знам, кои други!“, отсече Трифонов, като името „Александра Раева“ тотално му убегна, сякаш не съществува и не е било част от шоуто и живота му.

 

Каква е причината Слави да забрави за любимата си, с която жънеха успехи най-вече в работните ангажименти, все още не е ясно.

 

„Вероятно е осъществил контакт с нея и тя е отказала на поканата, но за да не бъде губещ, е решил да й отмъсти с публичен игнор“, коментират фенове на „Шоуто на Слави“.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени