Бомба в HotArena! Алисия показа часовника за 14 бона, който Бирмата й подари (Фото)

https://hotarena.net/pod-pricel/bomba-v-hotarena-alisiia-pokaza-chasovnika-za-14-bona-koito-birmata-i-podari HotArena.net
Бомба в HotArena! Алисия показа часовника за 14 бона, който Бирмата й подари (Фото)
Алисия вече носи на ръката си часовникът, който Бирмата й подари и за който първо HotArena писа.

Вече е ясно, че Георги Станоев – Бирмата не пести пари, за да доказва любовта си към Алисия и я отрупва с подаръци.

Скъпарското бижу Станоев купи още по време на почивката им в Тайланд, но го пазеше в тайна до 14 февруари. На Свети Валентин, както HotArena първи разкри, фолк певицата получи часовника, който струва 14 000 евро.

\"\"

Той е модел Ulysse Nardin и е произведен от 18 каратово розово злато и инкрустиран с 30 диаманта.

Според последния слух Бирмата е купил огромен парцел край Перник, където ще вдигне палат за любимата си.

20 Коментара

ех!

преди 8 години

Мда, отново доза смях. Тя и Моника Валериева беше бременна според вас, чакайте май писахте за трети път хахаха, не бе милички за двайсти. Моника разбира се отрече , представям си този часовник колко е от Бирмата. И с лупа ли го гледахте, това всъщност часовник ли е или гривна, и не не струва 14 000 евро, тя е прекалено скъпа за толкова малко муахахахаха, та струва 12132423242354235 евро.

Коментирай

...

преди 8 години

kakyv atanas be vie ne ste dobre

Коментирай

кой е тоя Атанас Стоев

преди 8 години

АТАНАС СТОЕВ БИРМАТА ЛИ ПИШЕ. ХАХА ПАК НЯКОЙ НЕДОРАЗБРАЛ ПИШЕ С ФЪЗА СИ. ТАКА Е НА ЛЪЖАТА КРАКАТА СА КЪСИ.ТА КОЙ КАЗВАТЕ Е БИРМАТА .....О, ДА САМИЯТ АТАНАС ХАХАХА.

Коментирай

Reflections

преди 8 години

Клозет разкрачен, вие в Караджово можете ли да броите до 14 000? Или само сте виждали как да си снимате циганските сливи и да ги предлагате във Фб? За един преятел питам

Коментирай

жото

преди 8 години

Нека върти дудуци лелята, че скоро я чака пенсиониране. А между другото що си смени приятелките така бързичко? С Христина бяха като сестри ама интереса клати феса. С Алексчето май също са баджаначки.

Коментирай

Тикво

преди 8 години

Тикво, дудуците са специалитет на НикУрлета. Относно "лелята" и "пенсионирането" - личи си, че или си от малцинството или си много тъпа и проста :)

Коментирай

сладка е

преди 8 години

Супер яка на снимката.

Коментирай

Аххахахахахаха "простакесата" пак се изказа

преди 8 години

Тиква е майка ти тъпа "оФцо" ! Пак си разкрита ахаххахахаах така елементарен е репертоарът ти, просто е невъзможно да объркам махленският ти стил ;))))))))))) Все така трагична и жалка аххахахахаха Шута на Хот Арена! Дерзай, пикло:))))

Коментирай

Тиквo

преди 8 години

Нещо не разбирам. Кой е разкрит и за какво? Какъв репертоар? Определено ме бъркаш ме с някой. Май нещо доста ти хлопа дъската, празна тикво :) И при това луда :) И - простакесата си ти :) :P

Коментирай

Дени

преди 8 години

Да, много нежнс и красива. За разлика от някои други, които все са разкрачени или са си снимали силикона. Затова Алисия ми е симпатична.

Коментирай

мнение

преди 8 години

Не ми е ясно как открихте каква марка е часовника като той едвам се вижда ? Нека има и за 44 хиляди часовник ..вие арена и за 5 стотинки акъл нямате ..доказано е! Та за модела искам отговор от админа ...

Коментирай

до жото

преди 8 години

Не го ли виждате ,че това не е с всичкия си. То седи тук денонощно дебне постовете за Алисия и почва. И репертоарът и е един и същ. И това, което хората пишат за нея, то тъпото и бе грам логика го приписва на хората, а нещата на Курволета приписва на Алисия. То е толкова елементарно и прозрачно, че дори не се усеща. Някаква изтръпнала селска буца, която какъвто и е речника, така е и културата и манталитета й. Тъпо, тъпо та дрънчи! Провинциална куха лейка с каруцарски речник , като Курволета.

Коментирай

HotLainena

преди 8 години

Как пропуснахте да споделите тук снимката на Алисия и компания, как се прибира с частен въртолет от френските Алпи?

Коментирай

Izabel

преди 8 години

Не слушам музиката и но чета статиите за нея. Определено че усеща някакво отношение от страна на този сайт. Така и не разбирам това "пристрастие". Плащ ли ви някой да пишете все против тази жена? Ако не си е чиста проба злобарство и завист. Аз обаче забелязвам,че тя с всеки изминат ден все по хубава става. Любовта явно и се отразява добре.Дай , Боже всекиму!

Коментирай

Tube

преди 8 години

Тази така безобразно се фотошопира, че просто няма накъде. Всички които са я виждали поне веднъж на живо или по телевизията знаят, че изобщо не изглежда така. Какъв е смисъла да се прави на момиче, когато в действителност прилича на стара жена?

Коментирай

trops

преди 8 години

Даааа личи си че хич не си и фенка. От тия дето списват денонощно тук. Не знам за какво пристрастие говориш и кого визираш като "платец", но ако излизаше чат-пат от този сайт щеше да разбереш че 90% от писаниците тук са прекопирани от жълти вестници и други сайтове. А леля ти не каза ли в едно интервю, че като се е хванала на хорото ще го играе? Ами ейго на. То не би показност, не би натрапчивост това нейното. Ако беше по-активна в професията си друго щеше да се пише. Но явно интригаджийката Ася е по-интересна от певицата Алисия.

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

brawo alisia....krasiwa i ka4estwenna gena si....neka goworiat ne6tastnicite...kwo ti dreme....

Коментирай

Баба Ася от Вакарел

преди 8 години

Тая ако ще и да има диаманти, пак мирише на мърша. Дъртото и сбръчкано си остава до живот! Да и ебат пърдялника за жалки подаръци, все пак е курва на повикване.

Коментирай

Не че нещо

преди 8 години

ама майка ти е най-голямата курва на повикване

Коментирай

t2

преди 8 години

Няма да е задълго. Вече се търсят младички девойки, а не лелки в менопауза. Така че какво си е изработила с гъза си, това ще и остане. Апартаментче, кола, часовник, няколко чифта пликчета......Да си ги ползва със здраве и с умиление да си спомня младостта...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.