Бомба в HotArena! Балерините на Слави го напускат една след друга, дойде ред на бившата на Годжи (Пикантни подробности от кухнята на шоуто)

4489
15 Септември 2016, 10:10


Балерините на Слави Трифонов го напускат една по една! От този сезон и Станислава Лефтерова напусна шоуто, научи HotArena.

От този сезон ена от водещите балерини на „Магаданс“ вече не е част от екипа на шоуто. Причините все още не са ясни, но под суринка се шушука, че момичетата от балета трудно издържат променливите настроения и зъл характер на Дългия.

През 2013-а Станислва имаше втръзка с китариста на “Ку-ку бенд" Георги Милчев - Годжи, но го заряза и го остави с разбито сърце и го смени с фyтбoлиcт. Слави също още ближе рани по балерината Мартина. Тяхната връзка приключи след бурни скландали. Мартина напарави шокиращи подробности за житита си със Слави.

„Напуснах Слави, защото ме биеше! Това е истинската причина за раздялата ни с него. Съжителството ни беше първоначално една приказка, но впоследствие се превърна в кошмар!”. С това дългогодишната приятелка на Трифонов аргументира и факта, че е потърсила мъжко рамо другаде и се е впуснала в авантюра с боксьора Коко Колев. Едновременно с това напусна и „Магаданс“.

Въпреки, че Слави плаща прилчини заплатаи на екипа си и осигурява допълнителни участие на балерините по частни партита, от които падат допълнитъелни пари, момичетата са категорични, че с Трифонов се работо изключително трудно. Много от тях са принудени да спят и с шефа си, независимо колко им харесва това. Преди Мартина Слави е прекарал през леглото си и Илияна.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
Преди 1 година
-2
Един път да кажете истината. И от сайта я няма вече, както и Виктор Калев
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?!?!?!??!?!?
Преди 1 година
-1
А вие успяхте ли да си преброите грешките в статията?????
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени