Бомба в HotArena! Бирмата падна на колене и поиска ръката на Алисия! Ето с каква рокля ще бъде певицата на сватбата (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/bomba-v-hotarena-birmata-padna-na-kolene-i-poiska-rakata-na-alisiia-eto-s-kakva-roklia-shte-bade-pevicata-na-svatbata HotArena.net
Бомба в HotArena! Бирмата падна на колене и поиска ръката на Алисия! Ето с каква рокля ще бъде певицата на сватбата (Снимки)
Задава се сватбата на годината! Бирмата е поискал ръката на Алисия и тя е казала ДА, научи екслузивно HotArena.


Моментът е бил супер романтичен, като във филмите. Станоев е паднал на колене,  когато и направил предложението да се омъжи за него. Сълзи от радост са потекли от очите на  красивата певица. Без много да му мисли тя е казала ДА.


Според отлично информирани източници на HotArena, това ще бъде не само най-лъскавата сватба на годината, а може би на века.


Алисия ще бъде с уникална булчинска рокля на Zuhair Murad.


Роклите на тази марка превръщат дамите в истински принцеси, затова Алисия се е спряла на тях. Певицата ще е още по-ослепителна и красива в най-щастливия ден в живота си.


Дизайнерът Zuhair Murad е обличал световни знаменитост като Деми Мур, Анджелина Джоли, Дженифър Лопес, Шакира, Ивана Тръмп, Бионсе, Кейт Мидълтън и др.


Проверка на HotArena показа, че цените на най-семплите модели на марката се движат между 7 000 и 15 000 евро . (Вижте галерията) 

26 Коментара

Силвия

преди 7 години

Филмари >>>>

Коментирай

ха-ха

преди 7 години

Младоженецът трябва да поиска булката от най-малко трима-баща и Пламен,бащата на детето и -Валери и продуцента хмммм-Виктор!Третият най-трудно ще я даде!

Коментирай

ц ц ц ц

преди 7 години

4-ти километър ви зове...всички тези фантазии ваши и на отлично осведомените ви източници-Клозета всеки ден с пълна сила бълват психични халюцинации ,после вие ходите да проверявате цените на някъкви рокли-булченски мали мали мали.Оставихте ни без думи.......

Коментирай

клозетка пак яхна метлата

преди 7 години

Клозета да отова спешно на психо че положението при нея относно првицата излиза извън контрол. То са вече хипер халюцинации и ти Алисия не я мисли, ами теб кой ще вземе....луда!

Коментирай

lili

преди 7 години

fantaziqqqqqqqqqqqqqq bezgrani4na

Коментирай

христо

преди 7 години

Ама Николето всеки божи ден бълнуваш неистово нови ситуации с Алисия.Незнам как се казва това психическо заболяване ,прилича ми на натрапчива психоза.Няма ден да не споменеш Алисия като почнем от изритана от Бирмата до "булка.Всеки ден различни фантазии ,които Хот Арена чинно отразяват.Положението е извън контрол пийй си хапчетата и сънувай Филип Плейн Роналдо и кой там още...

Коментирай

от долни хора, долни неща можете да четете

преди 7 години

Нарочно тези тъпи и гнусни дърти драскачи от ХотЛайнена приближени на ПРОСТИТУТКА №1 в България Николета Лозанова драскат тези простотии , за да пишат утре гнусна и отвратителна статия, виждате ли това е било само слух, но красавицата от Вакарел Ася искрено се зарадвала на новината и тайничко си мечтала това да е истина. Много сте прозрачни и предсказуеми, защото похватите и простотията ви опират до там. Вие сте една прочетен, пожълтял и оръфан вестник ХотЛайнена! Тези лайна, дето забърквате ще си ги ядете вие... един ден всичко се връща, не забравяйте!А, колкото до Алисия – ТЯ НЕ ИСКА БРАК И ЖЕНИТБА С НИКОЙ! Запомнете го един път завинаги! Брака не крепи семейството, нито прави хората щастливи. Денят от брака е само един и глупаво да се смята , че това е най-щастливият ден в живота на една жена, ако живота и с този човек е АД. Пълни глупости! В днешно време младите 90 % не искат брак и се чувстват много по-добре така. Това са отживели традиции, които не са това, което бяха! Ако е само за символа и романтиката , могат да си направят символична сватба БЕЗ БРАК на екзотичен остров и е в пъти по-романтично.

Коментирай

от долни хора, долни неща можете да четете >>>

преди 7 години

>>> Ако е само за символа и романтиката , могат да си направят символична сватба БЕЗ БРАК на екзотичен остров и е в пъти по-романтично.

Коментирай

DO от долни хора, долни неща можете да четете

преди 7 години

Символична сватба????????Това да не е Лозанова която си прави няколко такива само за да харчи пари и да се пише омъжена. Само жена без грам уважение към себе си би го направила символично, тоест съгласна на всичко само и само хората да кажат хаха. В лъжа не всяка жена е съгласна да живее, е за някои е лесно стига пара да пада ;), а за тези които си имат всичко не им е нужда такава сватба фишек.

Коментирай

с две думи : болен мозък ( професионално) :)

преди 7 години

Нарича се ШИЗОФРЕНИЯ! Халюцинации, маниакалност , мнителност, буйстване, безпокойство, страхове, безсъние , агресия, изпадаща често в депресивни състояния, преследващи химери. Тя е и воайор - изпитва луда страст да се показван гола на публични места... което е СЪЩО психично разтройство. Не е тайна ,че тя е смъркала и кока. Жената е безнадеждно атрофирала и психясала, но сама не може да го разбере. Поддържа се с лекарства ( психотропни) и кока от време на време. Поропаднала проститутка!

Коментирай

mdaaaa

преди 7 години

Не ме разбрахте правилно.... Сарказъм беше със символичната сватба! То, и нейният брак пак си излезе същото, защото всичко почива на ФАЛШ„ ЛИЦЕМЕРИЕ„ ПОШЛОСТ И ПАРАДИРАНЕ.

Коментирай

преди 7 години

Първоаприлска шега. А клозетка е ексхибиционист, не воайор. Любовта на Алисия се нарича Валери Божинов.

Коментирай

до ха - ха

преди 7 години

Така ли трябва да направи ? А, ти от попа към него си запътена и психиатър/ психотерапевт. Ще TИ предложа безплатно професионалните си услуги, дори на частен преглед.

Коментирай

дали

преди 7 години

Алисия би била страхотна булка и ако опитоми Бирмата бих я признала,защото от всички закачени женски имена към него най-много харесвам нея.Нямам доверие от гледна точка на това,че богатите мъже след време сменят жените си с по-млади.

Коментирай

Имало едно време

преди 7 години

....и представете си Преслава и Михайлов кумове....Николета за шаферка няма да я каним,щот тя ще е на среща я с Роналдо,я с Гришо,я с Плейн и тн.....хахаха

Коментирай

da

преди 7 години

Да, ексхибиционист , извинявам се! Мислех в друга посока , когато написах воайор- да изпитва удоволствие и възбуда, когато гледа други хора да правят секс. Да, права сте! А, любовта и е Валери Божинов- младши!

Коментирай

първоаприлсака шега драги читатели

преди 7 години

Аууууу, то такова обсебване от Алисия чак вече граничи с лудост. Нали знаете нещастните хора са злобни и завистливи, те нямат време за себе си, защото винаги мечтаят да са на мястото на някой друг и от там идва и завистта към Алисия. Така , че със сигурност тази жена Николета Лозанова има защо да е така побъркана на тема Алисия :D.

Коментирай

123

преди 7 години

super ste :))))))))))))))))))

Коментирай

преди 7 години

Недей дава наклон на всички хора какво да правят. У нас сляпо следваме западния модел, който се е наложил там по данъчни причини. Просто законодателството им е такова, че е по-икономически изгодно двойките да не са женени. Което у нас не е такова, и ние следваме този модел точно като папагали без човки.

Коментирай

Паляци!

преди 7 години

На всички им писна от тъпите интриги на някои хора, които си служат с противната жълтата помия, за да очернят Алисия. Искате да внушните, че Алисия е златотърсачка. Бирмата я завел там, Бирмата и купил това, Бирмата й предложил брак, апартамент и подарил. Хал хабер си нямате от отношенията им. Един ден казвате, че и подарил ултраскъпа кола, на другия ден й подарил кола менте. Смешна история. Накрая само вие ще сте в лайната и хората ще запомнят достойното поведение на Алисия, как само си мълчи и ви гледа сеира.

Коментирай

Кети

преди 7 години

Честит Първи Април на хваналите се. Все пак е грозно да се гаврите точно с Алисия, има по-подходящи за тази цел. Но нали не ви плаща тя!

Коментирай

EN

преди 7 години

Падна, падна. Както паднаха и Касъмов, Гущеров, Валери, Николай и всички знайни и незнайни момци минали през кревата й. Уви сватбата ще си остане само в мечтите на застарялата чалга леля. Така че да спре да се излага и да си съчинява слухове. Че само подигравки предизвиква с това.

Коментирай

ganz genau

преди 7 години

Защо, при нас да не би да е по-цветущо икономическото положение. Точно натам отиват нещата и то , както казах 90 5 от младите живеят без брак. И аз съм твърдо ЗА без брак. А, всеки има право на избор зависещ от много неща. Това е истината и стига с този популизъм и демагогия за традиции и тем подобни простотии, които не са това, което бяха! Все пак живеем в 21 век и не можем да орем с ралото.

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 7 години

alisia e krasiwa i ymna gena...ne e parcal kato powe4eto idiotki....koito sami se nari4at...modni ikoni....za6to li tapata nikoleta...deto mnogo yg ia iskat...wse sama se makne....zlobata i zawistta kam alisia 6te ia dowar6at....yspex alisia....

Коментирай

3 дни се весели

преди 7 години

Кой кум,кой-сват,кой на булката брат?!:)))) И Азис ще им пее на всички:"Хабиби,спиш ли добре?........"

Коментирай

ти и да искаш не можеш да имаш тези мъже- завиждай!

преди 7 години

Ти си се изложила , още когато си се родила и до днес - никому неизвестна селска шаврантия!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.