Бомба в HotArena Ето ги първите снимки от партито на Филип Плейн след откриването на бутика!

https://hotarena.net/laifstail/bomba-v-hotarena-eto-gi-parvite-snimki-ot-partito-na-filip-plein-sled-otkrivaneto-na-butika HotArena.net
Бомба в HotArena Ето ги първите снимки от партито на Филип Плейн след откриването на бутика!

С първи снимки от партито на Филип Плейн след откриването на бутика разполага ексклузивно HotArena.

 

Фотосите са от купона, който дизайнерът направи в известен столичен клуб.

 

Припомняме, че вчера Филип Плейн кацна в София, за да „пререже лентата“ на първия монобранд бутик на „Philipp Plein” в столицата.

 

Пристигането му у нас предизвика истинска истерия сред родните звезди и напливът пред бутика беше рекорден.

 

Часове по-късно Филип Плейн реши да разпусне в столично заведение.

 

На ВИП сепарето, където беше настанен дизайнерът, компания са му правеха двете най-добри приятелки Николета Лозанова и фолк дивата Андреа, които са неразделни.

 

Двете са едни от най-големите привърженички на „Philipp Plein” и като диктаторки на модата, може да се каже, че именно те прокараха марката у нас.

 

По информация на Горещата арена, Плейн и компанията му са си изкарали вечерта перфектно.


Още снимки вижте по-долу в галерията.

 

 

54 Коментара

ха-ха

преди 8 години

Ха-ха,нали не и обърнал внимание на Николета и я подминал?Айде,злобарите да млъкнат ,ако може, поне веднъж, като разгледат снимките и клипчето от афтърпартито-дама на Плейн е била вашата Любима за оплюване Лозанова.Чакам тези ,които написаха около 30 коментара в предишната тема за Филип Плейн да се прехвърлят и тука с любопитните си разсъждения и закачки-всъщност 30 едва ли са ,най-много 5-6 ентусиаста,които драскат цял ден щом видят името Николета .

Коментирай

жулиета

преди 8 години

офф сега само с тоя ще ни занимавате цяла седмица защото нямате други "новини"

Коментирай

Sssss

преди 8 години

Етооо дойдох от другата статия и тук да коментирам.Пак ше кажа,че не понасям ГниЛо,защото е неграмотна и НЕОБРАЗОВАНА. Колкото до това,кой кого придърпал или натискал ...ами ГниЛо е известна проститутка и този мъж е логично,като са му казали колко е лека да я ухажва 10минути и е готова.За това няма нищо уааау в тези снимки.Нормално поведение на парцаляка Николета Лозанова,и ответна реакция от мъж.

Коментирай

?

преди 8 години

АМи не чети клюки,чети книжки!

Коментирай

Таня

преди 8 години

Николета и Тодора модни диктаторки???? Хахаххахаххаха Пази Боже!!! Хахахахах Организяторите са на Тервел Пулев жена му и други. Тодорка и Гни Лото затова са седнали там. Важното е, че човекът изобщо не са впечатлили. Споделил е снимка на врагинята им Галена, а те сега умират от яд хахаха

Коментирай

Д.ПЕЕВСКИ

преди 8 години

на какъв език са си говорили

Коментирай

Др.Душевадов

преди 8 години

На цигански

Коментирай

bla bla

преди 8 години

Това се казва коментар!!!

Коментирай

Мария

преди 8 години

ПЛЕЙН БЕШЕ С ПРИЯТЕЛКАТА СИ,МАНЕКЕНКА ОТ КОЯТО ИМА ДЕТЕ.УМРЯЛ ЗА НАШАТА ИЗГОРЯЛА ЧЕРНА НИКОЛИНКА.

Коментирай

Емили

преди 8 години

Хахаха, това беше първият въпрос, който си зададох прочитайки тази новина. Наистина добър коментар!!!!!

Коментирай

;)

преди 8 години

Харесвам го. Хубав и талантлив мъж. И естествено, че ще е в компанията на Николета. Те се познават и имат снимки отпреди. А и със сигурност бая му е понапълнила джобчето със златните кредитни карти на Божинов като опустошаваше бутиците в Италия. Пък и е хубавичка. Що да не поседи с нея в дискотеката.Голяма работа станало сякаш, че така се пените да доказвате нещо Ася фенс. Със здраве !

Коментирай

До Марийка

преди 8 години

Що така лъжеш? :) Плейн беше с Николета и за твой ужас интересното тепърва предстои ;)

Коментирай

Катя

преди 8 години

Ебали са се Николета и Филипчо

Коментирай

блаа

преди 8 години

Много се изложиха и двете, не че преди не са, но сега хората масово ги видяха какво представляват без Photoshop. Да не споменавам маниери и държание. Не си заслужава даже да се коментира.

Коментирай

---

преди 8 години

Когато беше заедно със съпруга си,непрекъснато представяше семейството като висша ценност в живота, бракът като най-свещената връзка между мъжа и жената, парадираше със семейния живот. Ако наистина разсъждава така, а все още няма развод, защо позволява така да я одумват, защо уронва престижа на семейството си (макар и разпаднало се, официални документи за развод няма, доколкото знам, дължи уважение на съпруга си най-малкото). Осъзнава ли как за пореден път става за смях?! Тази е като фурнаджийска лопата - никаква персоналност, никаква позиция за каквото й да е, а и никакъв интелект - само самочувствие без покритие. Жалко е, че тази и дружката й са представителна извадка за голяма част от жените от младото поколение :)

Коментирай

.....

преди 8 години

Толкова жалка статия...:(

Коментирай

Maq

преди 8 години

Nikoletaaa uronvalaaaa prestija na semeistvoto hahahahahha,a ozni bokluk Bojinkata samo maika mi ne na eba.Nai-golqmite bokluci V BG.Snoshti bqh v bedroom i mnogo im se kefih na Philip i Nikoleta istinski muj.I hotarena propusnali ste da napishete che Si trugnaha zaedno za ruka i se kachiha v kolata na Philip

Коментирай

do Maq

преди 8 години

Ти май повече се кефиш от Николета ,,,, А? То бива , бива, ама толкова злорадство и на Бога не е драго. Колко си злобна и зла само не е истина! Голям праз и това за хвала ли е, (ако изобщо е истина), че Николета Лозанова продължава да унижава името на семейството и дъщеря си, като все още семейна жена продължава да ебе за слава и пари. Тя никога не е спирала между другото. Е, че наебала един дизайнер повече. на нас ни пищи лявото ухо , че Николета си тръгнала с Плейн за ръка и отишли в хотела му да се нагласят. Голям авторитет! Че се мъчиш и завист ли да насадиш и четящите тук??? ЧЕ не можем да се нагласим с един мускусен плъх, днес тук, утре го няма , а името и аферите и ще се разнасят цял живот и слага петно на челото на дъщеря си. Парцал си беше и парцал ще си замине! .ГОЛЯМ ПРАЗ! Няма да се жени за нея , Я! Нито ще и вади око! Колко си жалка с този коментар, ако изобщо можеш да се усетиш! Колко си жалка!

Коментирай

ха ха хааааааааааааа

преди 8 години

Николета докато седи до него прави селфита на хендито и пуска във Фейсбук и Инстаграм. Боже, опази! Не е истина , каква излагация е!

Коментирай

до ;) кой споменава името на Ася тук освен теб?

преди 8 години

Ама ти май не можеш да заспиш без да споменеш името на Ася. То те преследва и в сънищата ти май .... ехоооо, обсебената пуйка ! Няма фенове тук, няма лукова глава! Освен теб! На никой не му през сайдера за Курволета. не го ли разбираш??? Просто си прави гаргара народа с нея. Станала е нарицателно на простотията и ебането за пари. не го ли разбираш? То се иска акъл за тази работа? Че и парадираш с това! Скрий се,че си жалка пародия!

Коментирай

какво предстои ли?

преди 8 години

Точно такова, каквото е било и до сега със всичките и тъпкачи! ха ха ха Bye Bye! Ще и остане присмеха на цяла България. Е, нали е модел ще му представя дрехите... тя нали и до сега това е правила-- парадира и се облича с лъскави, цигански кичозни парцали...Нищо повече от това няма да се случи , запомни го!

Коментирай

мечтиии!!!

преди 8 години

Ха ха ааааа , а Тодорка на първоначалните снимки е с вързана черна фринтифлюшка отпред сега на тези снимки е отвързала синджира ... след няколко хвърлени питиета на алата... Голям смях! А, това Милушев ли е с тях дошъл да превежда, ( така го оприличавам, не че има значение) че като гледам на никоя снимка няма разговор , нито е обърнат към Николета, и на чукането на чашите гледа в момичето до Николета в дясно или срещу него. Бълнува си Николета,че е нещо в неговите очи. Иска и се! Той си гледа бизнеса и не му дреме ,какви планове си чертае нашата проститутка. Доктор чук чук и кой от къде е. Майко, какъв позор са тези парцали!

Коментирай

HotArena със статията

преди 8 години

И тези на снимките. Тотална излагация! Toтална!

Коментирай

Криси

преди 8 години

Плейн има сериозна приятелка и дете. Ни Ло като са си толкова близки го знае това. Та да те попитам, тази глупост дето я избълва, дори да е истина, мислиш ли, че е похвално това поведение. Пак на женени с деца налита тоя смърф...

Коментирай

xaxa

преди 8 години

Грозната Ася може да се гръмне вече като видя истината!

Коментирай

хо хо

преди 8 години

Грозна си ти! И , каква е истината?

Коментирай

1

преди 8 години

Тя затова не е отишла. Николета пак щеше да е едни гърди пред нея. Не понася пораженията с достойнство, а се изолира и върти задкулисни връсни номерца.

Коментирай

Kasokrachk/ Shampion po sumo

преди 8 години

Ia razgledaite snimkite v drugite medii- bliz i podbnite i vijte kak masivniat rab na Nikoleta e po- shirok ot tozi na Phillip Plein, makar i toi da e oblechen s kojeno iake s podplanki na ramentata, za da go praviat po- shirokoplesht. Hahaha

Коментирай

!

преди 8 години

Жалка като теб, нещастнико!

Коментирай

Do xo xo

преди 8 години

Грозна и смачкана е точно Ася, не вярвам, че и отстъпваш, щом така я защитаваш! ГРОЗИЛ ТАКЪВ, къде беше Ася въпросната вечер??? Нали е модна икона, защо не дойде??? Или се страхува, че пак ще бъде в сянката на някоя друга??? Смешни са фенчетата на тоя урод, смешна е и тя!

Коментирай

Wtfff???

преди 8 години

Aлооо, сляпата мишка!! Tи кьорав ли си, бе комплексарче?? Злобичката ти ли е причината да отричаш очевидното???? Поне на две снимки от тези по-горе е обърнат кън Николета и си личи, че не е безразличен! Това, че някои хорица ги е яд и не могат да преживеят, че отново са последна дупка на кавала, не ме вълнува особено!

Коментирай

преди 8 години

То пък ти си страшна красавица та вече почна и определения да слагаш хаххаах Скрий се някъде, че си противна

Коментирай

преди 8 години

Ловя бас, че са говорили на различен език от твоят роден турски хаха

Коментирай

PP

преди 8 години

Евала, ако го е забърсала. Такъв готин пич...

Коментирай

kat

преди 8 години

Niamase li po-krasivi zeni, 4e sa istiposali tia dve groznilki na snimkite???

Коментирай

блаа

преди 8 години

Хора, прочетете коментара на Валентин Кулагин във фейсбук, добре ги нарежда, както си трябва :) И ние не им спестихме нищо, но и това няма да ги научи на каквото и да било. Остават си безметежно тъпи.

Коментирай

Защо поствате и после триете тази статия? НиЛи била предложила на Плейн да открие бутка, значи? aaaaaaaaxxaxaxaax

преди 8 години

"Редакторска плесница Николета Лозанова прелъсти Филип Плейн, врагинята й Алисия се уплаши и избяга. С това заглавие гръмна столичен вестник, според когото тв водещата и световноизвестният дизайнер флиртували по време на посещението му у нас, научи HotArena. Тъй като двамата се познавали отдавна, НиЛи била сред ВИП гостите на събитието на Плейн. Нещо повече – именно тя го убедила да открие бутик в София, като дори предложила.."

Коментирай

хах..

преди 8 години

А къде беше преводачката на ЛУзаноУвЪ.......? :D:D:D:D

Коментирай

до Wtfff???

преди 8 години

Ти си ненормална злобла, върви на психиатър шизофрения тъпа!

Коментирай

---

преди 8 години

Ако е вярно това за Валери, тъжен е фактът,че жената е търпяла съпруга си, изневерите му и е опитвала да компенсира с демонстрация на фалшиво щастие в публичното пространство :P Но тя си е била виновна и го е търпяла! Дано да се е поучила от грешката си и да я избягва :P Толкова се драскаше с бившата на съпруга си, а се оказа, че й е направила услуга, като я е отървала от него! Иронията на съдбата :P

Коментирай

do Wtff???

преди 8 години

А, мен какво трябва да ме вълнува , вълнението на една проститутка??? Гледам и виждам, още повече разбирам, за разлика от теб мУтресо!

Коментирай

Мария

преди 8 години

Да се смея или да плача? Първо Плейн е гей ,второ Николинка и тази другата били диктаторки на модата и били прокарали модата на дизайнера!!!!!!!ха ха ха ха ха

Коментирай

pepi

преди 8 години

prosto prestanete.kak moge niakoi da kage 4e Nikoleta e krasiva ta tia e otvratitelna.evtina geni4ka .stiga molia vi.sme6no e da se govori za tova momi4e

Коментирай

Николета Лозанова копира безуспешно Алисия.

преди 8 години

Николета Лозанова копира безуспешно Алисия. Певицата беше с такъв модел кожена рокля, и то в пъти по-хубава, още преди 2 години, на клипа на "Пак съм тук". Сега, 2 години по-късно, Николета й подражава, но неуспешно :) Разбира се, копира стайлинга на Алисия, щото акъл няма и един тоалет да си измисли... А певицата е ТОП – и езици знае от дете /с езикова гимназия/, и талант си има и да пее, и да танцува, и винаги пълни клубовете... а, и има супер тяло, а бе, Николета МНОГО я мрази.

Коментирай

до ------

преди 8 години

Горката, Николета! Жив да я оплаче човек! Малеее и аз се разплаках... сирота! Тя х*й не е помирисвала, нито на картинка не е виждала през това време , докато беше с Валери. Само дето се пореше с Иван и Андрей за служба в ТВ 7, само дето я пореше известно време барека като шеф на телевизията и я уреди в предаването тогава. Само дето я пореше Шиши по хотели и яхти, само дето я пореше Петко от Найт Флайт, само дето я пореше сценариста на предаването с когото отиде в Монако УЖ служебно, а колко са тези не се знаят. Живи и здрави! Дали, е*али! Само дето натресе на мъжа си венерически болести след което му се отвориха очите. Факт! А, Валери само му преписват похождения, но никой така и не го видя или засече с друга жена. Всичко се знае! Това не е , като да си приказваме и драскаме глупости тук, да убиваме времето.

Коментирай

мдааааа

преди 8 години

Алисия е всичко, което Николета НЕ Е! И никога не може да бъде! С това не може да се примири злобата и това я разяжда. Факт е лицето и! Баба Яга на 29. Затова живее в измислен свят, избива комплексите си! Да е жив и здрав , който е открил макияжа и докторите Георгиев и Енчев!

Коментирай

опс

преди 8 години

Красиви момичета и жени в България с лопати да ги ринеш, НО имат достойнство и не са проститутки. Имаше и на самото парти. Но, там в този кюп са вървежните мУтреси. Играчките с плът!

Коментирай

ама ти наистина ли?

преди 8 години

Най-вече - готин! Мускусен плъх! ха ха. " Да ти имам вкуса!"

Коментирай

хаха

преди 8 години

абе вие сте много зле бе четете чуждата преса образовайте се, плейн е гей и не го крие , а и да не беше той общува със световни знаменитости , та точно с нашата силиконова изкуствена кифла ли би се хванал , смешни сте .. !!

Коментирай

Ффф

преди 8 години

Дори и в града да ядеш само кавиар, ако по някакъв тъжен начин попаднеш на село, ще си принуден да преглътнеш и боба ;) преди някой да е решил, че е Някой :D

Коментирай

kat

преди 8 години

диктаторки на модата ??? Draste me da ne padna.Koi bolen mozak moze da poviarva na tova,koeto pisete?

Коментирай

Fuck off

преди 8 години

Mutresa e maika ti, neshtasten glupako ! Tup si , tup shte si ostanesh, kompleksiran groznik! A za drugiqt bokluk s diagnozite imam edin sreden prust, koito bih mu zavriala s kef v selskata mutra - duhaite mizernici!

Коментирай

....

преди 8 години

Hahahah golqmo postijenie che si e trugnala s nego,a shtom i se vuzhishtavash na postupkata za men si po-golqm parcal i ot neq !!!!

Коментирай

kkkk

преди 8 години

Селските пръчки никога няма да се докоснат до световната слава. Плейн-Млейн, колкото и да се увъртат като змии, просто са евтина и изхабена стока за показване на червения килим.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.