Бомба в HotArena! Ето я красавицата, която плени Ники М. за ужас на Алисия! (+ подробности за личната й драма)

https://hotarena.net/laifstail/bomba-v-hotarena-eto-ia-krasavicata-koiato-pleni-niki-m-za-ujas-na-alisiia HotArena.net
Бомба в HotArena! Ето я красавицата, която плени Ники М. за ужас на Алисия! (+ подробности за личната й драма)

Мария Лечева, това е момичето заради което фолк певицата Алисия често си скубе косите, тръшка се и проклина слабия ангел на Ники МихайловКрасивата пловдивчанка Мария е любовница №1 на известния вратар, научи ексклузивно HotArena.


Близък на Лечева изпрати сигнал до редакцията, в който описва прелюбопитни факти около любовната ѝ афера с Михайлов и нейния личен живот. 


Сериозната връзка между Мария и Ники е от една година. Точно преди 12 месеца по това време, след поредната раздяла между футболиста и певицата, оповестена по традиционния за тях начин - чрез писъмце във Фейсбук, HotArena първа разкри и коя е новата на Михайлов. Именно Мария Лечева. Тогава връзката им обаче е била на принципа \"два часа удоволствие в леглото\" и нищо повече, разкрива източника ни. 


Причината - преди година пловдивчанката е имала връзка с известен и богат бизнесмен. Баровецът водил бохемски начин на живот, а негови били известни заведения за хранене, в които се продавали продукти, натъпкани с ГМО.


Интересна подробност е, че същият плейбой е бил популярен и със своята стиснатост.  Много се пазил от публичността защото тя му била вредила на работата, а сега внимавайте, че става интересно- към днешна дата е гадже на една от най-добрите приятелки на.....Алисия.


Това буквално изкарало Лечева извън нерви, защото тя все още обичала бившия си. И за да го удари него, Алисия и приятелката ѝ, която ѝ открадна мъжа, красавицата започнала много по-често от преди да се вижда с Ники Михайлов.


Последната им среща е била преди дни в Пловдив, като Мария е направила така, че много хора да разберат за нея. И най-вече бившето ѝ гадже.

\"Мими харесва Михайлов, но не е влюбена в него. Той пък сериозно е хлътнал по красотата ѝ. Дали двамата някога ще афишират публично връзката си? Едва ли. Цел номер №1 в момента на Лечева е да унижи Алисия и нейната приятелка -крадла на чужди мъже. Безспорен факт е също така, че Мария е много по-красива от певицата\", разказва нашия източник.

38 Коментара

дияна

преди 8 години

как ги измисляте тези глупости...? Този Михайлов трябва според Вас да е минал 1000 жени.. всеки ден с някоя нова..Или тези момичета си плашат за да им направите малко реклама и да ги викат богати чичковци да им уреждат охолен живот.....

Коментирай

сано

преди 8 години

Вие от Нот Арена сте толкова прости ,че няма докъде...Наречате този травестит красавица??Не се очудвам защото критерия за неземна хубост е Николета дето няма коса на темето и краката са и къси и криви.Да не говорим за тена и вежди като на Желю хайдутин.Та да си дойдем на думата.Разбрах .Нищо не струва и тоз травестит който величаете или така ви е платено,да дразните Алисия.

Коментирай

...

преди 8 години

За фенчетата на Aся всяка друга е, "грозен травестит," . Чалгата съвсем им е изпила мозъчетата на бедните душици.

Коментирай

хубава жена

преди 8 години

Много красива жена.Има излъчване на дама,а не на чалга и кръчма.Млада,хубава,свежа,стилна и на Михайлов доста повече му подхожда.Дано да е истина и да са заедно.

Коментирай

Мето

преди 8 години

Вие сте много тъп сайт и трябва някой да ви махне за да не промивате мозъците на децата ни ,като им величаете Никлозета дето ви плаща и въпросната красавица според вас.Какво работи това момиче?С какво се издържа щом я величаете кажете какви хубави качества има,а не това ,че скочила в леглото на някой.Това ли трябва да копират децата ни?Махайте се Хот Арена не ви искаме!Не желаем да четем за ваще героини.Махайте се!!!!!

Коментирай

Роро

преди 8 години

Тази мома не знам с какво се занимава, но преди дни Ники Михайлов каза по телевизията, че жената до него е от шоу бизнеса.

Коментирай

ogi

преди 8 години

Поредната циганка от която трябва да се прехласнем...Аре пръждосвайте се!!!!

Коментирай

..

преди 8 години

E BRAWO

Коментирай

Luja

преди 8 години

Mnogo si izmislqte hotlaina. Eh, kak vi se iska i Alisiq i Mihajlov da se razdelqt. Skoro pisahte za edna plejmeitka, e toi qsno i kratko go kaza 4e jenata do nego e ot 6ou biznesa nali se se6tate. Ostavete gi namira 4e ve4e ste jalki s lujite loito puskate za tqh.A kak vi se iska da e istina. Iska vi se da vidite Alisia kato onzi tragiko-komi4en obraz Lozanova sama kato ku4ka, buta6ta se sama v mujete, puska6ta sama sluhove 4e e s tozi i onzi. Samo 4e ne zabravqite 4e Alisia e klasa i samo4uvstvie, a Mihailov muj koito znae kakvo iska. Ajdeeee, skubete si kosite hotlainata za porednata vi fantazia.

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

Алисия е с Николай,това го проверете,убедете се и тогава пишете! Това момиче ,безспорно е хубавичко,но отсъства класа......... Николай няма да се раздели с Алисия,за беда на доброжелателите! Не съм фен на Алисия,не слушам музиката и,въпреки ,че съм чула някоя и друга песен!Колкото и да си плюете,Алисия е хубава и стилна жена,а Николай знае защо е с нея..............

Коментирай

XAXAXAXAXA

преди 8 години

PERUKATA NE E S KROKOLISIQ SAMO DA VI SVETNA.NAI-POSLE SLUGINQTA OT VAKAREL SE OSUZNA CHE NE Q OBICHAT I CHE NIKOI NQMA DA I NAPRAVI VTORO DETE.TQ STANA ZA SUJALENIE NA CQLA BG TAZI MALUMNICA S TEQ FUTBOLISTI.KAK NE RAZBRA CHE E DURTA CHANTA I CHE NIKOI NE Q VZIMA NA SEERIOZNO,VSICHKI I SLAGAT ROGA.

Коментирай

ехееее

преди 8 години

ех,какви злобички.Всяка спрегната с името на Михайлов е травестит,грозна,проститутка и т.н.А ония зъбат,сбръчкан кон Ася е най-хубавата.Дори това момиче да не е с Николай,е къде,къде по-хубава.Все едно да сравниш красиво младо момиче със свеж вид и остаряваща,обезобразена ,зъбата и нечистоплътна кръчмарка.Къде ти?!А Ася и Николай нека са си заедно.Той явно обича да му е гадно и да спи с баба си.

Коментирай

Stefi

преди 8 години

Mihailov vinagi e obichal smotanata Nikoleta i vinagi shte q obicha i shte i ticha sled guza,nai-posle Asq tupoto se osuzna i mu bi shuta v guza

Коментирай

---

преди 8 години

Ако скалъпената Ви историйка е вярна, то тази Мария не унижава ли на първо място себе си, след като редовно ни информирате за изневерите на Михайлов?! Даже миналата седмица го наредихте така момчето :D :D :D Хахаха, пълните ми душата с измислиците си :D

Коментирай

ехооооо

преди 8 години

Ами и Николета е от шоубизнеса!

Коментирай

kur za nikoleta

преди 8 години

Chernata tinq pak see zloba po saitovete eeei murshooo vodi dushterq si na debelarium svinioooo

Коментирай

ахахах

преди 8 години

Николета е от магистрало-бизнеса

Коментирай

NikotU e kloun

преди 8 години

Nikoleta kakvo ahahahaha....po skoro izliza ot cirka. Nikoleta e kloun i vsi4ki i se podigravat. Mihailov se unijava samo kato mu zaburkvate imeto s neq. Otvana ne vurvqt pri nego parazitkite.

Коментирай

Соня

преди 8 години

С тази вече не го ли бяхте изтипосвали ;). Вземете малко си сменете репертоара че се излагате. все едно и също Михайло бил с тази, после с друга, пета, десета. Гъза си да съдерете не може да разберете дали е с Алисия хаха, те дори не ви отразяват, със сигурност ви се подиграват, защото само за това ставате. И онзи примат Николета Лозанова може би е бясна за това че Николай каза че плеймейтките са отдавна в миналото за него и колко не бил искал, ама така се получило тогава....хааааааа, е това ако не е унижение здраве му кажи. И един съвет госпожа бивша Божинова вместо да злобееш, вземи се стегни малко, имай малко повече уважение към себе си, самочувствие, тогава може и на теб да ти потръгне с мъжете както на Алисия, а и да не на последно място хвани се да правиш нещо ама наистина.

Коментирай

До "ехееее"

преди 8 години

Перфектен коментар! Точно, ясно и директно в целта!

Коментирай

пълни глупости

преди 8 години

Тази е с него точно толкова, колкото съм и аз. Нищо вярно. В интервюто пред НОВА той каза, жената до него работи в ШОУ бизнеса. А, коя е тя.... навярно се знае. Но в никакъв случай няма общо с посочената шафрантия от Пловдив. Бъртвежи с цел да ядосате някои хора, които всъщност отдавна са над нещата и си слагат вашите писания на задните части.

Коментирай

е, няма такава злоба

преди 8 години

Ако за теб 4-5 години са разлика за баба, то значи ти до човека до теб било мъж или жена трябва да си динозавър. Следвайки логиката,ч е злобата и завистта състарява. Представям си те какво чучело си. А, не мисли Ася и Николай, те и без твоето мнение се обичат. И , ако тази наречеш красива , с нос и акъл на Офца , която от 5 години си прави самореклама и пише измислени статии белким Михайлов я забележи, значи или си много глупава или си оперирана от вкус. Точно тази излезе информация за нея ,ч е е най-голямата бръмчалка в Пловдив , която търсела евтина слава и богати мъже. Не случайно е и ритната от бизнесмена. Едва ли Михайлов ще се задоволи с огризките от други и много мъже. !Не лепне, като всяка друга златотърсачка. Михайлов, не е Божинов и такива пред него не предат, не го ли разбрахте? Колкото и да ти е мъчно, на мен малко по-малко , но такава е истината. ха ха

Коментирай

колежки търсещи спонсор една на друга

преди 8 години

В този сайт много отдавна някакво изтръпнало драскаше тази измислица, най-вероятно е самата тази " Убавица" зарязана от бизнесмена. Иска и се да и обърне внимание Михайлов, но нека знае, че Михайлов е стара пушка вряла и кипяла и много хитър при това, колкото едно стадо лисици. Тази шаврантийка няма да и се отвори парашута , колкото и да се натиска. Ще си остане с мечтите. а вие от сайта със злобата и завистта.

Коментирай

Ема

преди 8 години

Много си е хубаво момичето даже. Аман от злобните фенчета на Асуна, която ако не си беше сменила кривите зъби, орловия нос, тънките устни и малките увиснали цици щеше още да си кукува сама. Само на Николета броите пластиките, а певачката не й отсъпва. А каква смешница беше като следеше всяка стъпка на Виктория Бекъм и я имитираше не не истина. Само че Виктория не вони на кюфтета и кебапчета от кръчмите хахаха

Коментирай

123

преди 8 години

Изглежда много миловидна без кифленско-олигофренските физиономии като повечето. Не помня Ася на някоя снимка да е усмихната. Все е като мумия, дори на снимките със синчето й. То това ще да е от много "щастие' и "любов" в живота й

Коментирай

Tctct

преди 8 години

Hahaha ... Tazi Mariq da ne si plashta da q pishat pri vas hotarena ? Xaxaxa Na Lazgin ne mu puka za neq , tazi e pozabravena veche ot vsichki i vi e dala nqkoi lev da q otrazite ... jalka e ... Pone mi e zabavno da cheta kak se izlagat tezi momicheta ...

Коментирай

Ася

преди 8 години

И сама си пише хвалебствените коментарчета , защото е нон стоп на телефона и рови из чуждите животи . На физиономията и е изписано че е злобна и нещастна . Тази е повече китосана о от Алисия . На една снимка не е без грим и фотошоп . От мьж на мьж и да не се задържи никаде ... Сами си направете извода ! Хахаха интересно сега какво ще напише за себе си да се защити ...

Коментирай

Ася

преди 8 години

лека вечер от мен . Утре ще прегледам да се посмея малко . Грозно е да плюеш по детето на Алисия . Все пак детенце. Обиждай Алисия но другото е гнусно .. Би ли ти дуспата и Ники ?

Коментирай

да ама не

преди 8 години

Тази изританата от бизнесмена няма как да не я вземе Ники МИхайлов..... хахах наистина ли си вярвате на драсканиците? И много и се иска да и обърне внимание Михайлов тук едно задръстено пишеше всеки път , когато се появеше статия за Алисия и Михайлов, че видите ли тази Мария била новата на Михайлов. Алооо, златотърсачке евтина, Михайло още не си е намразил оназ работа и живота да тръгне през преспи и фартуни за един верек до Пловдив та бил той и зарязан от поредния портфейл спонсор. Михайлове е хитра лисица и пред него тия не минават и не предат. Ще се хване с този парцал, ама друг път. Чакайте и мечатайте. Иска му се на някой , а на други на я сватосат , но няма да ги огрее слънцето тоано при Михайлов и точно тази шаврантия дето цял Пловдив я знае каква бръмчалка е, скачаща от портфейл на портфейл. Трябва да си най-глупавият на този свят да оставиш красива, образована, успяла жена заради някаква си бръмчалка, която не знае мъжете си търсеща слава и богати мъже.Да ма не!

Коментирай

Vanq

преди 8 години

Suglasna sum s teb , ne samo plovdiv ami i sofiq . Tazi dali si vqrva ? Shtom e ot muj na muj znachi e bezinteresna na vsichki ! Hodesh i presledcashe Lazgin navsqkude ! Niki mu e prez kura za neq , toi si pravi gavra s taz ! Jenite ti se smeqt a mujete ne izpitvat interes kum teb ! Kvo da pisha , to se vijda ! " kolkoto zlobni sa horata, tolkova neshtastni " ! A ti opredelno luhash na mursha !

Коментирай

Rrrrrr

преди 8 години

Xaxaxax smqh , subudi se moito momiche ! bez komentar i tova ne zaslujava . Pylno GMO

Коментирай

hahahah

преди 8 години

blizuk do Lecheva ili Lecheva vse taq. Utre shte vlezna da vi izpratq do redakciqta podrobnosti okolo pikantnata ni vruzka s Mihailov... da da i az sum mu lubovnica, da ne mislite che e samo Lecheva, bre kak puk ne

Коментирай

Bravo

преди 8 години

Tva e dobro xaxaxaxa kakto vijdam vsichki sa na mnenie che tq si puska statiikite .. Do tam li stigna? I znae che ot hotarena vsichki drugi saitove vzimat informaciq citiraiki che purvo hotarena e napis ... Leleee sram

Коментирай

аааа така значи

преди 8 години

аааа ма много сте обидчиви. ама обиждате Никол,а после се правите на ощипани.Все пак било детенце.

Коментирай

Aaaaaaa

преди 8 години

Ужасно телосложение , несъразмерно с голямата глава . Пуснете нещо ново с Ники , тази не е фактор . По пикантно ...

Коментирай

правилно

преди 8 години

за Ася говориш,нали?! Освен,че й е голяма главата ,ами има и жабешка уста и изобщо не може да бъде сравнявана с това хубаво ,свежо момиче.

Коментирай

Не

преди 8 години

не говоряАлисия ами за това момиче Мария . Незнам колко е голямо момичето не ми изглежда малка, загахабена ми е с толкова много грим . Алисия е певица и може да изглежда по този начин . Но мисля , че въобще не е свежа . Не виждам усмивка, щастие , натуралност ... Съжалявам , но такс мисля . Да се оправят , но ако Ники я ценеше щеше да я защити най-малкото. Дори и да изневерява на Алисия в което и предаване да съм гледала все му е на устата . Тази е една от всички. Щом като е удоволетворена от това да бъде поредната .. Късмет , дано да ги видим като двойка някъде със снимка.

Коментирай

Hahahah

преди 8 години

Hahahah kakvo stana s vruzkata vi be Mariq , mai e s Geri Nikol . Hahaha haide se se orientirai kum nqkoi drug ... Sledvashtiq molq xaxaxaxax

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.