Бомба в HotArena! Ето коя урежда момичета на Ники Михайлов

https://hotarena.net/pod-pricel/bomba-v-hotarena-eto-koia-urejda-momicheta-na-niki-mihailov HotArena.net
Бомба в HotArena! Ето коя урежда момичета на Ники Михайлов

Редакторска плесница

 

Известна моделка урежда момичета на Ники Михайлов, научи ексклузивно HotArena.

 

Манекенката, която има спечелени няколко конкурса за бюст и др., подбира платени девойки според вкуса на футболиста и ги уговаря да му ходят на гости в Турция.

 

„Мачмейкърката“

 

Става въпрос за самата Гергана Райчевска. Около нея има десетина момичета, които винаги могат да се озоват на адрес.

 

Миската го играела „мачмейкър“ на националния вратар, като разбира се, била на хонорар. За добре свършена работа (разбирай – добре подбрано момиче) Гери Райчевска получавала тлъсти бонуси.


Оказва се, че колкото е стиснат Ники към официалните си гаджета, толкова е ларж към платените момичета.

 

МОРЕ ОТ ЛЮБОВ-ници!

 

Че Михайлов има афинитет към комерсиалната любов, не е тайна и изненада за никого.

 

Отдавна се коментират похожденията му, докато е бил с Алисия, знае се и как редовно си е викал момичета в Турция да му доставят различни плътски удоволствия.

 

Говореше се, че една от тях е била съмнителната Моника Валериева, чиито билет й платил лично вратарят, както и разходите на приятелката й, която я придружавала.


А защо й е била приятелка? Сещайте се сами!

 

Факт е обаче, че Михайлов си пада по мръснишния секс и табутата. Така например преди години името му бе замесено в скандалното видео с участието на Галя Литова.

 

В домашното клипче двама мъже снимат с камера на телефон си как прави секс с моделката. Клюката носи, че единият от тях е бил самият Ники Михайлов, като дори гласът му се чувал зад кадър.

 

Дали моделката Галя Литова също е била уредена от Гери Райчевска като ескорт за националния вратар? Изводите оставяме на вас.

 

Стела Йорданова

14 Коментара

em0

преди 9 години

Плешунгер, Плешунгер добре че са парите на тати, че да имаш някакво самочувствие. Голя вода си. Видяхме те на мача с Италия. Смешен некадърник! Футбола не е като да чукаш дърти чалгарки!

Коментирай

pppp

преди 9 години

Nikoleta qvno razbra,che nqma kak da se sabere s golqmata si liubov Mihaylov i svarshiha hvalebstvenite statii za nego tuk, i pak ot hotarena prevkliuchiha na rejim pliuv pliuv

Коментирай

???

преди 9 години

IMATE LI DOKAZATELSTVA????

Коментирай

ехааааааааааааааааа

преди 9 години

Хахахах, той пак ще и го каже, този път обаче ще е нещо друго понеже онова с трабанта вече е изтъркано. И Ники и Алисия ти се подиграват на болния и прост мозък и някои други де ;) хихихих.

Коментирай

аааахааааааааааа

преди 9 години

Николетооо, пукаш се от завист и злоба, че Алисия и Николай са пак заедно. Абе жено, гледай си живота, детето и мъжа с който само правите циркове и спри да се занимаваш с останалите хора. Досадницо проста, на всички им писна на к*ура от тебе и от чехлъото ти .

Коментирай

ехаааааааааааааа

преди 9 години

Тя милата не знае има ли или няма мъж ,жалка работа. Затова и така е озлобяла, всички я правят рошава тя си мисли че и завиждат.

Коментирай

до ааахааааа,ооохаааа,ееехааа и т.н

преди 9 години

Господа, и как така разбрахте,че Алисия и Николай са заедно?Снимки,моля, както бихте казали,хаха-точно вие!Ако са заедно,значи ли това ,че Алисия лъже в последните си изяви по доста престижни списания?Хората я канят,снимат, взимат интервю и се оказва,че тя ги лъже относно най-важното от ,което се интересуват читателите.Защото нека не се лъже Алисия ,че на някой му дреме за кройките и песните и.Известна е единствено заради личния и объркан и прилежно-афиширан личен Любовен живот.

Коментирай

Къде са тия жени бе :)

преди 9 години

Отдавна се знаело...говори се...носи се слух. От кого? От ваши сигурни източници ли. За достоверност ли говорите ? Пишете си измислени и поръчкови статийки, които се преекспонират. Колко пъти ви хванаха в лъжа? Толкова много пъти кръшкал тоя Михайлов , пък един път не го хванахте в крачка. Техника, модерни телефончета, камерки по заведенията, в 21-ви век папарак да си . Все от техни приятели или близки до тях хора знаете ексклузивни пикантерии, като сте толко отворени хакнете им профилите, четете им свалките, катерете се по дърветата до къщата му ако трябва и ги снимайте тия жени, как влизат поне ...или през подземия сигурно минават. Дайте един път нещо подплатено с факти. На запад колегите ви го правят.

Коментирай

Do Emo -tupoto

преди 9 години

Che e pleshiv ,pleshiv e!!!no da kajesh na Alisiq che e durta ; ne si prav!!!!! Ot 50 na tam moje da se kaje za chovek che e durt no na 30?!???!! Ne e na 15,20 jenata no ne e i durta...neka ne izprostqvame a.......!

Коментирай

pf

преди 9 години

Ще лъжат много ясно.Колко е яко да гледаш как Гнилото се напъва да се намърда пак при Михайлов.Да не си говорим за т'ва кой колко лъже,че трябва тука да пиша 2-а часа за НЛО..Правят я за смях а тя се мисли за турбо яка...Ася поне има тук таме песни които се харесват.Вертолета обаче може да се похвали само с разни жълтини и нисък рейтинг на "предаването".Написаното от теб е точно описание на живота на Гнома

Коментирай

Jom B

преди 9 години

Не бе, той Перуканчо е верен до гроб на баба ви Кроколиска. Нямал и нямало да има други жени освен нея. Даже тя му била взела девствеността. А когато умре (понеже е по-стара) той ще се обрече на целомъдрие. Ахахахаха

Коментирай

хи хи

преди 9 години

Хот Арена, вие нарекохте публично Гери Марковска- " Мама Сан " Очаквайте призовки! А, колкото до Михайлов- той излезе най-путентния мъж -бик за разплод в България. Само, че той не знае . :) :) :) :) :) :)

Коментирай

ui

преди 9 години

Tя може и да умре, но когато ти станеш 100% мъж. Ще има много да кяфаш по форумите и да лижеш гъзове

Коментирай

nn

преди 9 години

Аз, не зная колко известна е Алисия, но ти със сигурност ще си умреш , като катър без история. Можеш само да и дишаш праха отзад...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.