Бомба в HotArena! Мика Стоичкова е била гадже с арестуван от МВР лихвар! Подробности + снимка на лицето Шошо)

5930
20 Февруари 2016, 11:35


Читателски сигнал

 

Ексклузивна бомба гръмна в HotArena за пореден път, благодарение на наши верни читатели.

 

Този път сигналът е свързан с дъщерята на Христо Стоичков – Мика, която за пореден път бе забъркана с лица от ъндърграунда.

 

Според нашия източник популярната щерка е била гадже на небезизвестния лихвар Георги Стоев – Шошо, който бе арестуван преди няколко години за лихварство.

 

Изпратена ни бе и снимка на Шошо, който е паркирал луксозния си автомобил изключително нагло (вж по-долу в галерията).

 

„Случаят с нагло паркиралия в центъра на София мъж с бялото Порше. Той се казва Георги, по прякор Шошо. От доста години е лихвар. Беше заключван в акцията на МВР - ,,Тарикатите“! На много хора е съсипал живота и в момента дори раздава пари на огромни лихви... Има една заложна къща в „Красна поляна“, но заложната е само за прикритие... Също така този е въпросният бивш приятел на Мика Стоичкова“, гласи подаденият анонимен сигнал до HotArena.

 

Групата на Шошо

 

Припомняме, че Георги бе задържан през 2012 г. с обвинение за незаконна банкова дейност, заплахи и насилие спрямо длъжници, заедно с още шестима участници в организирана престъпна група. Шошо бе посочен като ръководител на групата.

 

Участниците са давали заеми на физически лица, а след това силово са принуждавали длъжниците, които не са могли да върнат задълженията си навреме, да прехвърлят недвижими имоти на близки на членовете на престъпната структура.

 

Групата на Шаро

 

Че Мика Стоичкова си пада по лоши момчета, се знае отдавна. Преди близо 3 години щерката на Камата имаше връзка с известния наркодилър Шаро, който бе разследван от МВР като бос на наркогрупа.

 

Шаро пласираше по 2 кг пико (вид наркотик) месечно, което му носеше около 50-60 000 лева чиста пара.

 

Лошите момчета на Мика

 

Близки до Мика обясняват влечението й към лошите момчета със строгостта на баща й.

 

„Ицо винаги е бил много строг към нея и никога не е одобрявал гаджета й. Като тийнейджърка Мика израсна със забрани и скандали. Може би за да прави напук на баща си, тя започна да излиза с най-големите престъпници на София“, разказват нейни дружки.

 

Стела Йорданова

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Tarikat ot grupata
преди 2 години
-2
Abe shoshka pak li sam si pravish reklamka v momenta tuk v hotarena podobno na pozdravite pobzavedeniata kade si pravish
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Tarikat ot grupata
преди 2 години
-1
Abe shoshka pak li sam si pravish reklamka v momenta tuk v hotarena podobno na pozdravite pobzavedeniata kade si pravish
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени