Бони измамена от братята си (Точат банковите й сметки)

1706
08 Юни 2014, 11:29


Фолк дивата Бони е преустановила окончателно всякакви връзки с двамата си братя от Сливен и пътува до родното си място, само за да навести болнавия си баща, научи HotArena.net.

 

Гласовитата ромка от доста време не мели брашно с вироглавите си родственици. Не стига, че я измамили с немалко пари, ами заради драконовия си мързел лежали на нейн гръб и нямали грам желание да прогресират по житейското си поприще, пише в. „Уикенд“.

 

Семейните войни започнали още преди няколко години заради строеж. Със спестяванията от дългогодишните си митарствания из сцените, Бонка решила да вгигне къща, та да има място, на което на старини да се радва на чист въздух и природа.

 

Фолкпевицата решила да възложи строежа на по-големия си брат Илия. Той бил оторизиран от сестра си да поръчва и да плаща всичко необходимо за градежа. Разбира се, той бил спонсориран от банка „Бонка”, която при всяко обаждане „Дай!”, подписвала банковите ордери парите й да летят към Сливен.

 

Добре, ама в един момент Илия толкова се увъртял в схемите по ограбването на сестра си, че започнал да й иска по два пъти средства за едни и същи материали. Чак тогава певицата се усетила, че собственият й брат най-нагло източна банковата й сметка. Последвал чутовен скандал, тътенът от който огласил целия град под Сините камъни.

 

Вторият път, в който Бони се разочаровала от роднините си бил преди трагичната смърт на майка им. Жената се спомина миналата есен от рак. Родителката крила дълго време от дъщеря си за заболяването, а когато все пак й съобщила, било твърде късно. Докторите под Сливен объркали диагнозата и в продължение на месеци лекували майката от язва, докато тумор на дебелото черво й изпивал силите.

 

Освен, че Бони се обвинява за това, че прекалено отдадена на кариерата си,рядко намирала време на майка си тя укорила и братята си, понеже виждали невежеството на сливенските медици и въпреки това не потърсили помощ при софийски специлисти. Певицата вложила и връзки, и доста финанси в последните опити за спасението на болната жена. Била готова да похарчи и последния си лев, за да я спаси. Братята й пък не вземали никакво участие по презумцията, че сестра им е по-заможна и трябва да плаща тя лечението.

 

Бони многократно подсещала роднитите си, че е невъзможно цял живот да живеят на нейн гръб. „Колко пъти им казвах да не лентястват и да си намерят работа. Големи мъже са, трябва да си стъпят на краката. Никой обаче не ме послуша. Но след загубата на майка и болката, която все още не мога да преживея, се смирих и не искам никого да виня за нищо. Нека си живеят както сметнат за добре и сами да си носят кръста”, казва по адрес на мързеливите си братя ромската певица.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Milata tq
преди 4 години
0
Shto narod e otkradnala, bratqta I q bili krali... ciganska rabota!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени