Бони няма и средно (4 пъти я искали различни сватбари, докато е била ученичка)

1344
07 Декември 2014, 17:00


Не особено лесно, но пък цветно детство е имала Бони. Фолкпевицата, която доскоро живееше в къщата на „Биг Брадър Ол Старс”, е израснала в скромно работническо семейство в Сливен, научи HotArena.net.

 

Изпълнителката от ромски произход винаги е признавала, че родителите й не са разполагали с кой знае какви възможности, но пък държали децата им да учат и да не се женят млади. Били толкова стриктни в спазването на тези правила, че без колебание върнали четирима кандидат-зета, които искали дъщеря им Бонка, когато тя била все още ученичка, пише в. „Уикенд“.

 

„Майка на времето работеше в детска градина, беше помощничка на възпитателката. След това работеше в текстилен завод. Татко се занимаваше със строителство”, разказвала е Бони.

 

Днес е известно, че Бони не е завършила средното си образование. Това не означава обаче, че не е била добра ученичка. Напротив, певицата неведнъж е изтъквала, че била много дейна и изпълнителна в училище. Не само залягала над уроците, а участвала и във всякакви извънкласни дейности. „Другарките ме включваха във всички мероприятия.

 

Отличавах се с певчески данни и винаги бях в центъра на купона. Изпълнявахме руски, политически песни. Пеех в народен хор, тренирах баскетбол,  джудо, ориентиране, фолклорни танци, народна топка. С доста неща се занимавах”, връща се назад певицата.

 

Тя свързва ученическите си години не само с положителни спомени. Тогава Бонка станала за първи път жертва на дискриминация. Случило се на една от репетициите на хор „Съби Димитров”, познат като клуб на първенците в Сливен, в който Бони се изявявала.

 

Признавала е също, че докато била ученичка, идвали да я искат четири пъти за булка. Родителите й не я дали. Първият кандидат бил колега-музикант на Бони. Той бил влюбен в нея, но тя въобще не го познавала. Когато онзи отишъл в дома й да я иска, дамата на сърцето му я нямало. Предложението му изслушал баща й. „Татко като го видял: „Я се виж каква си тапа, тя е висока жена. И как идваш да я взимаш като тя не те познава. Ако при вас има някакви такива навици, при нас не е така”. Веднъж пък се прибирам вкъщи и гледам, че се черпят с бонбони. Майка ми казва, че са дошли да ме искат, да седна да се  опознаем.

 

Казах им, както са дошли, така да си ходят. В нашето семейство имаше друго възпитание и ми беше много странно да дойде някой и да каже: „Добър ден, дойдох да искам вашата дъщеря”, разказва Бони.

 

Строгото възпитание и дисциплина, налагани в семейството й, не попречили на бъдещата попфолк звезда да изживее бурна ученическа любов. Бони си хванала за гадже свой съученик от ТОХ.

 

Отношенията им обаче били само платонични. Любовта все пак не продължила дълго, което днес Бони си обяснява с факта, че още тогава започнала да гони мечтата си за музикална кариера. И просто се разминали.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени