Боят между Зори и Тачо е станал събота вечер, НЕ ДНЕС! (Не казаха на зрителите, за да пускат SMS-и)

3099
29 Септември 2014, 15:20


Че няма да има елиминации, както и че зрителският вот ще отпадне, се е знаело още в събота! Но бе съобщено чак днес. Така Големия брат успя да набута финансово онези малоумници, които се вживяват в предаването и чрез SMS вот пълнят джобовете на така хитрите продуценти, вярвайки си, че силата да изгонят някой дразнител, е изцяло тяхна,  счита HotArena.net.

 

Налице е промо фрагментът към лайв изданието довечера, който най-кратко описва скандалната ситуация в Къщата, уж случила се днес. Наистина от екипа на шоуто не са казали, че Тачо и Зорница са си разменили шамари конкретно тази сутрин. Но!

 

Вчера, вместо да съобщят какво се е случило по време на партито на ВИП-овете, проведено в събота вечер, админът във Фейсбук пускаше постери, които призовават зрителите да гласуват чрез SMS за онзи участник, който желаят да НЕ видят повече в предаването.

 

А днес, драгият админ един път написа да не се гласува, защото елиминации няма да има. И представете си „Не гласувайте“ бе сложено най-накрая, след гръмкото „Тачо зашлеви Зорница“ и още няколко редчета.

 

Дори Гала в „На кафе“ получи информация за станалото по време на предаването си. Нормално е всички зрители да помислят, че „боят“ е станал сутринта, малко преди да бъде известено.

 

За да засилят и предизвикат още по-голям интерес към „ВИП Брадър“, продуцентите решиха да изпратят до някои водещи информационни агенции детайли. Какво била казала Жени, как защитила съпруга си, как пък Въргала застанал над Зорница и как и тя е изкарана от шоуто, тъй като е била психически нестабилна след станалото.

 

От живото излъчване, което тече и в момента, се разбра, че Линдарева вече е добре и дори е в настроение и видимо трезва. Дори не личи да има намерение да напуска Къщата. Колкото до Тачо, разбра се, че не е виновен, едва ли някой ще поиска той да си тръгне от реалити формата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени