Борис Дали пак хванат в изневяра (Изпълнителят в афера с колежката си Анжелика, бил супер надарен)

https://hotarena.net/laifstail/boris-dali-pak-hvanat-v-izneviara HotArena.net
Борис Дали пак хванат в изневяра (Изпълнителят в афера с колежката си Анжелика, бил супер надарен)

Борис Дали е всичко друго, но не и верен на жена си мъж, увери се за пореден път HotArena.

 

Изпълнителят на „Пиян“, който пикантната мълва неведнъж е свързвала в интимни похождения с Преслава и Галена, този път си е намерил доста по-малко известна любовница. Като по традиция обаче и този път става въпрос за негова колежка.

 

Певецът мачка чаршафите със слабо известната във фолк гилдията Анжелика. Изпълнителката, която в началото на кариерата си се опита да се наложи, като криеше лицето си с маска, често навестявала леглото на тийн любимеца, разкриват източници пред „Всеки ден“.

Двамата се виждат вече повече от година и половина. Но явно добре си играят игричките и чак сега се разбира, че са любовници“, коментират приближени до Анжелика. Срещите им обикновено са само за секс и нищо повече. Затова не се налагало да излизат на публични места, където може някой да ги види, а се виждали само в интимна обстановка. „Ходи й на гости, правят си кефа и после Борката си тръгва. Чиста работа“, обсъждат клюката комшии на изпълнителката.

 

За безбройните изневери на Борис Дали отдавна се шушука в чалга средите. Името на плейбоя от Бобов дол е свързвано с колежките му Преслава, Галена, Соня Немска, Елена Паришева. Вероятно в списъка му има и други, защото чаровният фолкаджия се славел като доста обаятелен мъж. Борис освен всичко друго, бил и доста надарен.

 

Чалга певици разправят, че се славел с гигантски инструмент – цели 24 см.! Той бил като магнит не само за фолк изпълнителките, но и за неизвестни мацки, които срещал по участия и трудно им отказвал. Най-голям бил урожаят му по абитуриентските балове, когато през него минавали неизвестен брой зрелостнички.

 

 

2 Коментара

Никито L.

преди 8 години

Такава простотия няма.Защо като си известен и красив мъж не може да си имаш семейство и да си верен на жена си?И откъде разбрахте колко сантиметра му е?Да не сте му го мерили?

Коментирай

Yana

преди 8 години

Да.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.