Бориса кърка шампанско от сутринта

https://hotarena.net/az-jenata/borisa-karka-shampansko-ot-sutrinta HotArena.net
Бориса кърка шампанско от сутринта

Перфектното лято за Бориса Тютюнджиева включва готини хора на плажа и бутилка шампанско. На този принцип действа красавицата, научи HotArena.

Бившето гадже на Андрей Арнаудов обикаля по плажовете по света и у нас цяло лято и радва феновете си с разголени снимки във всякакви пози.


За добро настроение Бориса отваря шампанско още преди обяд, а до вечерта усмивката не слиза от лицето й.

През миналата седмица Тютюнджиева се появи на родното Черноморие. Тя бе забелязана с приятели на хитовия къмпинг „Градина”, но не и с мъж под ръка.


Из светските среди се коментира, че гаджето й е милионер, но кой е той дори тя самата не издава. „Човекът до мен ми дава само хубави емоции. Готино момче е, младо. Разбираме се чудесно. Познаваме се още от деца. След години, чак сега се и взехме”, разкрива още Бориса, пише \"България днес\".

Моделката напоследък по-рядко се появява в публичното пространство. В социалните мрежи обаче редовно се появяват нейни снимки от различни екзотични дестинации. Софиянката рекламира различни козметични продукти и изкарва допълнителни „джобни”, вместо да разчита единствено на богатия си приятел.

Напоследък Бориса изглежда и повече от щастлива, окрилена от любовта. Преди години тя имаше връзка с продуцента Андрей Арнаудов, но двамата се разделиха доста драматично.  По това време напълня и драстично. Но сега отново е върнала перфектната си форма.

4 Коментара

!!!!!!!!

преди 5 години

Много красива и на живо!!! Много земна!!!

Коментирай

кати

преди 5 години

Кърка тя,пълни измишльотини!Бориса е много красиво,интелигентно и земно момиче!За разлика от други в бранша много държи да не се забърква в скандали и ненужни клюки!Желая и здраве и една голяма любов!

Коментирай

fgbvb

преди 5 години

tlusta svinq krasiva bila i hich ne e zemna . Boriso ti li si pishesh sama komentari ma ovco

Коментирай

!!!

преди 5 години

Абсолютна грозотия с малки свински очички и оперирана брадичка! Супер надута е и се мисли за повече от другите! Дебелана, озлобена към всички по-млади и готини момичета! Не знам от къде го извади този коментар, но те съветвам да си го завреш там където слънце не изгрява!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.