Бориса ПОБЪРКА Андрей с капризите си!

4779
12 Август 2014, 11:37


Околосветско пътешествие, разрастване на бизнеса й, ежедневен шопинг, личен шофьор и автомобил – това са само част от прищевките на Бориса Тютюнджиева.


Всъщност няма нещо, което моделката да е поискала, и Андрей да й е отказал, научи HotArena.net.

 

В това число влиза и последната инвестиция за бизнеса й. Бо решила да го разшири, като освен обувки, да продава и дрехи и аксесоари. За целта трябвало да се вложат солидни средства, за което разбира се съдействал Андрей. Колко точно пари й е дал, не се знае.

 

Нейни приятелки обаче разказват пред „Блясък“, че Бориса буквално побърквала гаджето си с прищевки си. „С колкото и средства да разполага, Бо със сигурност ще го разори“, клатят глава нейни дружки.

 

„Не може и дума да стане да си хване такси, или да шофира сама. Шофьор на Андрей винаги идва с неговия джип и извозва Тютюнджиева където си пожелае. Претенциите й са до небето“, разказват приятелки.

 

Париж, Барселона, Лондон, Ибиса и Сицилия са само част от дестинациите, които посетиха – всичко на разноските на Андрей, естествено.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ава
преди 3 години
0
Намерило, че се насрало.Има една българска поговорка...мъжа с колата да внася,жената през иглени уши да изнася...парите ще свършат.Тогава тая пиявица ще се докопа до друг.Андрейчо явно мисли с това в панталоните.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
тони
преди 3 години
-2
А на вас кое по точно ви бърка в работата :D.Като минава номера що да не ?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени