Бориса с нечувано признание: Мила съм прозорци срещу крем карамел (Ето как направи за смях отново Андрей)

3862
28 Март 2015, 12:41


Моделката Бориса Тютюнджиева издаде любопитни факти от миналото си си, като например, че е мила прозорците на приятелка на майка й, а дамата в замяна не й плащала, а й правила крем карамел, узна HotArena!

 

Брюнетката в момента се занимава с бизнеса си с обувки, но намира свободно време, за да пътува с любимия си Андрей – както извън страната, така и в нея.

 

„Все още не изпитвам потребност да разгласявам връзките си и надявам се никога да не изпитвам такава. Важното е, че имам някого до себе си, с когото се чувствам добре, това е най-ценното“, твърди Бо пред „24 часа“.

 

След тези мили думи обаче добавя и други – че дори да е без гадже, пак ще се чувства супер, тъй като няма страх от самотата и било „ценно да бъдеш саможив и да умееш да обичаш себе си, за да може да обичаш и другите“.

 

Допълва, че е само на 24 години и няма как да мисли за създаване на семейство, след като не се е наживяла и още не е видяла всичко, и е сигурна, че най-хубавото тепърва й предстои.

 

Продуцентът Андрей Арнаудов изпати от една женитба, но пък не е на възраст, в която да си играе на шикалки.

 

Бориса е категорична, че „просто се наслаждават един на друг, като си прекарват времето заедно, пътувайки някъде“. Което според критиците звучи много несериозно и дори като използване, но това е отделен въпрос.

 

Любопитни факти за детството на Тютюнджиева е, че в детска възраст е сгъвала и продавала рекламните материали на родителите си. Когато пък имала свободно време, ходила да мие прозорците на приятелка на майка й, а в замяна жената й е правила крем карамел.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хх
преди 3 години
0
Оф, Андрей си бил изпатил от един брак!!! С какво и кой по-точно си изпати, то се знае... Даниела си създаде семейство и дете, а този все още гони проститутките Той пък, защото са му много чужди наркотиците и алкохола.. С крак в уста не е слагал, горкия!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Mich
преди 3 години
-1
Проститутка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Aj
преди 3 години
0
Ами нормалните хора работят за да си изкарат прехраната,някои курвета от 12-13 годишни ги прекарват по кенефите за алкохол и дрога.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени