Бориса Тютюнджиева: От 2 години съм щастливо обвързана! Изчела тонове книги за духовно израстване

https://hotarena.net/laifstail/borisa-tiutiundjieva-ot-2-godini-sam-shtastlivo-obvarzana-izchela-tonove-knigi-za-duhovno-izrastvane HotArena.net
Бориса Тютюнджиева: От 2 години съм щастливо обвързана! Изчела тонове книги за духовно израстване

Откакто се раздели с продуцента Андрей Арнаудов, моделката Бориса Тютюнджиева всячески избягва да присъства под каквато и форма да я в медиите. Защо това е така, разказва тя, като дава отговори и на други любопитни въпроси, узна HotArena.

 

 

Бо доскоро бе на Малдивите, тъй като са я поканили на фотосесия за чай за отслабване и детоксикиране, който набира популярност в цял свят. На един от фотосите се вижда, че държи мъжка ръка и е запитана дали това не е гаджето й, на което тя отвръща: „Това е любимият ми въпрос. Имам човек до себе си от близо 2 години вече, но държа да не коментирам повече по темата. Важното е, че се чувствам много обичана и щастлива“, разказва пред „Шоу“.

 

 

Споделя, че страни от прожекторите и не ходи на светски събития, тъй като желае хората да я свързват единствено с постиженията й. Не е привърженик на натрапването в медиите.

 

 

Тютюнджиева разказва още, че е прочела „тонове книги“ за духовно израстване, които са й помогнали в различни етапи от нейния живот. Добави, че вярва в Бог и вярата е най-голямата сила на света.

 

 

След участието си в „Къртицата“ всяка година получава покани за реалити шоута, но никое от тях не е допаднало на нейната концепция. Ако се появи нещо вълнуващо, пълно с предизвикателства и действие,може и да приеме, но не е почитател на седенето на едно място в една къща и обсъждането на битовизми.

7 Коментара

ш

преди 6 години

Едно време като беше с руса коса беше много по-красива и аткрактивна. Но не знам с какви постижения иска да я свързват хората. Аз за такива не съм чувала.

Коментирай

Тютюн

преди 6 години

Фотошопа е играл тук

Коментирай

Damn

преди 6 години

VEjdite i s mikroblading li saa i az iskam takiva HaHaHaa

Коментирай

444444

преди 6 години

Да и на мен ми е чудно за какви постижения говори.Единствените за коите съм чувала са връзките и с този и онзи, най-вече Андрей след Къртицата.А преди него пак се мотаеше с някакво богаташче.И 2-3 лъжи че щяла да става ангел на Виктория Сикретс с късите си крака.

Коментирай

do 444444

преди 6 години

o da, da- seshtam se za lajite s Victoria's Secret. No imashe i oshte-- kak bila model na Cavalli, che ot magazinat v Sofia, v koito prodavaha drehite na Cavalli pisaha otvoreno pismo, che naistina bila model, ama model na magazina v Sofia, ne na markata Cavalli. Druga opashata laja e, che Italianskiat Vogue uj bil predeviaval ogromen interes kam neia da ia sloji na koritsata i togava Jeni Kalkandjieva mnogo hubavo ia zaseche v efir: "ti zashto govorish, che shte badesh na koritsata na Vogie? Poznavam lichno Ana Wintour i znam, che tia haresva mnogo visoki i slabi jeni i triabva lichno da te odobri za koritsata," i Borkata ia gledashe kato iztrebitel i posle kaza; " ama az ne znam ot kade tragna tozi sluh, i az se chudia, daje go oprovergah." Posle se beshe iztsepila, ce kato bila rusa ia barkali s Victoria Silvsted.

Коментирай

i32

преди 6 години

kvi knigi e 4ela tazi e? vestnika u kenefa li

Коментирай

БРОКЕРА

преди 6 години

ТАЗИ Е НЕГРАМОТНА..КАКТО ВСИЧКИ ДЕТО ТУКА ГИ ПИШАТ И СНИМАТ В ХОТАРЕНА!!! ИМАТ ОБРАЗОВАНИЕ ДО 4-5 КЛАС ТАВАН! ОТ ТАКИВА МЕСТА ИДВАТ ТИЯ МОМИЧЕТА,ЧЕ НИКОГА НЯМА КАК ДА СА ВИП ИЛИ ТАМ ЗА КАКВИТО СЕ МИСЛЯТ! ЛОМ НЕ Е ЛОНДОН!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.