Бориса Тютюнджиева с ново гадже на Бали

https://hotarena.net/az-jenata/borisa-tiutiundjieva-s-novo-gadje-na-bali HotArena.net
Бориса Тютюнджиева с ново гадже на Бали


Топмоделът Бориса Тютюнджиева не страда особено дълго за гаджето си Андрей Арнаудов. Продуцентът и манекенката се разделиха наскоро, а тя вече има нова тръпка, разбра HotArena.

Вместо да тъжи по изгубената любов, Бориса се е отдала на романтичен воаяж зад граница. В момента тя е с новото си гадже на остров Бали, където се наслаждава на невероятна ваканция, пише „Всеки ден”.


Моделката имаше връзка с продуцента Андрей Арнаудов, но двамата се разделиха преди няколко месеца. След това Бориса се утеши с ново гадже, което очевидно я глези и ухажва доста настоятелно.

В момента манекенката се наслаждава на слънчева ваканция, а освен това се е взела в ръце и е свали излишните килограми. След като получи критики, че се е занемарила и е напълняла рязко, тя си върна добрата форма с чай и билки за отслабване.

8 Коментара

aneliq

преди 8 години

kakvo e vzela ne znam ...ama prilicha na prase ,ogromna kragla glava ,ogormno tulovishte ,ogromni kraka abe napravo ujas ....pitka v liceto .

Коментирай

pinko

преди 8 години

Медената питка.

Коментирай

Сани В.

преди 8 години

Тази снимка сигурно е най-малко от преди 5-6 години!Сигурно сте я виждали скоро,или не........е ,поне сте я видяли в Черешката на тортата!Прасе в размножителен период!Нищо лично,има много пълнички жени,и пълнотота им стои,ама на тази самозабравила се кифла,която на всичкото отгоре се представя за модел.........ахаххаааа,какво ще кажете,а!!!

Коментирай

Оня

преди 8 години

Ква е тая брадичка бе?! Кат египетски фараон...

Коментирай

ужас

преди 8 години

Аман от измислени красавици! И тази някой я е излъгал ,че е красива. Кой и плати за какъв беше онзи измисленият конкурс, "Кралица на красотата " ли беше, както с мис Плеймйт конкурса. Николета жененият престъпник от подземният свят, чичко Митьо Очите я клати една седмица и му духа на кавала в хотела за титлата Плеймейт 2006, тази , кой и я купи?

Коментирай

Minko

преди 8 години

ne, Dunkin' Donut e:)

Коментирай

момент

преди 8 години

Набедената за красавица Борче е , като поничка в лицето! Подпухнала безобразно, очите й са като цепчици.

Коментирай

месечинка

преди 8 години

Заприличала е на матрона.Представям си, ако роди едно дете какво женище ще стане. Явно има склонност към напълняване и завиден апетит!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.