Бориса Тютюнджиева е Къртицата! Извадиха жокер от чалга клип, в който се е снимала (СНИМКИ+ВИДЕО)

4315
03 Май 2014, 15:30


Съмненията, че именно Бориса е къртицата витаят в базата още преди да стане ясно, че не е тя, а Емил Русев. Красавицата е основна заподозряна на противниковия лагер на Ивайла Бакалова дори и след последната церемония за избиране на нов предател, видя HotArena.net.

 

Последният жокер, но първи за новоизбраната къртица, е картина, на която е изографисано част от композиция на стенопис в Сикстинската капела от Микеланджело, носеща името „Сътворението на Адам“.

 

Феновете на предаването намират жокера за многозначителен и освен, че си пасва най-добре с Бориса, той съвпада с нея в доста аспекти.

 

„Тютюнджиева участваше в клипа на Константин към песента „Виждам те“, където има точно този кадър! Забележете и гласувайте, защото тя си е къртичката“, гласи коментар на наблюдателен зрител.

 

Във видеото на чалга певеца Бориса е в храм, който също има подобни фрески на тавана. Не са същите, но идеята е същата.

 

Други смятат, че замисълът на картините в капелата е да представят живота на Мойсей и Христос от Стария и Нов завет. Старият и Новият завет се считат за неделимо цяло, което в случая може да се разтълкува, че Емил Русев й е предал щафетата.

 

Друга коментаторка също мисли в тази посока: „Според мен има доста по-скрит замисъл жокерът и той  е, че новата къртица е докосната от старата. Символично се изразява близостта между Бог и човека, в частност между Емил Русев и Бориса.

 

Жокерите обаче си пасват и с други участници в „Къртицата“. Връзката с библейските сюжети подсказва, че Емил Каменов също може да се счита за предател. Той държи Библия под възглавницата си и по заръка на баба си я препрочита редовно.

 

Бориса, Виктория и Пушката пък имат нещо общо с Италия. Тютюнджиева е била рекламно лице на италиански марки, Виктория е живяла на ботуша не малко време и дори се е снимала в клип на Тициано Феро. Пушката пък е имал треньор от ЦСКА, който носи името Николай Адамов, а и също е играл в италиански отбори.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени