Бориса влиза в политиката?

https://hotarena.net/az-jenata/borisa-vliza-v-politikata HotArena.net
Бориса влиза в политиката?
Бориса Тютюнджиева влиза в политиката. Топмоделката изглежда се е уморила да снима само фотосесии и да прави опити да пробие като дизайнер и е решила да се отдаде на нова професия, видя HotArena.


Любимката на опосума Андрей дори публикува снимка в социалните мрежи, в компанията на Цветан Цветанов. Това стана повод и за доста подмятания, че май напира за парламента.


Бо, да не би да си решила да се захванеш с политика? Горко им в парламента, ако се появиш в този вид“, шегуват се приятелите й, по повод скандалната й визия, пише „България днес“.

4 Коментара

Някой

преди 8 години

Ще влезе в политиката и ще се моля по-бързо да ни удари метеорит като динозаврите!!! Знам, че е жълто написаното, но самата мисъл, минавайки през мозъчните вълни на интелигентния човек като мен, а сигурен съм и други, ме кара да почна да търся по активно справедливостта както я разбирам!!!

Коментирай

някой

преди 8 години

Видях запетаята и тирето, които съм изпуснал, но е късно, както и за тази държава да се оправи... :(

Коментирай

hakshkcslvmdfvk d

преди 8 години

SPRETE TOQ IZROD BORISA I GO ZATVORETE V OBELQ DA SVALQ TAPETI OT STENITE I DA PRUSKA SAPUNENA VODA KAKVOTO SAMO MOJE DA PRAVI

Коментирай

Мила

преди 8 години

Бо е заприличала на лелка !!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.