Борислав дресиран да трепе терористи (Обучавал се е в тайната армия на Барак Обама)

1402
22 Ноември 2015, 14:00Участникът от „Къртицата” Борислав Атанасов, който в понеделник заживя в Къщата край Нови Хан, е преминал обучение за убиец на терористи, дочу HotArena.

Мускулестият бонвиван, който обикновено се чуди, коя красавица да забие първо, преди 10 години е преминал изключително тежка военна подготовка.  Бившият волейболист, който се смята за дар божи за жените е изкарал 4-месечен курс при морските тюлени на САЩ, пише „Уикенд”.


Това е най-елитната специална част във Военноморските сили на Америка. Наричат я тайната армия на Барак Обама, а на един от бойците — тюлени, 38-годишният Робърт О'Нийл се приписват заслугите за  ликвидирането на Осама бин Ладен, лидера на международната терористична мрежа „Ал Кайда”, в Пакистан през май 2011 г.


Борислав получил шанса да влезе в подготвителен лагер на „тюлените” по време на следването си в САЩ, където е завършил Бостънския университет със специалност хотелиерски мениджмънт.

 „Тренировките са толкова тежки, че 4 месеца ми се сториха като 4 години. Там станах много здрава машина”, хвали се Боби.

Бойците били способни да се справят с всякакви специални операции — освобождаване на заложници, диверсантска дейност, обезвреждане на терористи, придвижване под вода и други подобни военни акции.


Българинът и останали курсанти преминали сурова и безмилостна подготовка. Те били подлагани на денонощни тренировки до припадък под ръководството на безжалостни инструктори.

Тренировъчният ден започвал в 5 часа сутринта и приключвал около полунощ. Боби правел най-малко по 1000 лицеви опори на ден, прекарвал часове в леденостудена вода почти до загуба на съзнание, бягал най-малко по 30 километра на ден.

Много от останалите кандидат — тюлени, също толкова атлетични и добре сложени като българина, от изтощение колабирали пред очите му. „Обучението при  „тюлените” определено ме изгради като силен боец”, разказва за славните си, но отминали дни риалити героят.

Младежът се прочу с участието си в „Къртицата“, където основното му занимание бе да сваля родните красавици. Самият той се хвали, че след като е напуснал предаването / в което между другото получи солиден шамар от Бориса Тютюнджиева/ е лекувал разбито достойнство с около 200 красавици.

Липсата на жена ми беше голяма драма в „Къртицата”. Аз съм свикнал всеки ден да правя секс. След шоуто ме разпознаваха по улиците и ми се лепяха като мухи на мед. В един период можех, ако искам, да си легна с по 10 на нощ”, хвали се мускулягата. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
tulena
преди 2 години
0
да, да сигурно...бил той тюлен....бил само гларус на обучение по Черноморието ни :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 2 години
-1
Странно как са взели navy seals един български студент?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени