Борислав Комсийски - най-стиснатият роден милионер (Вижте истината за парите му)

https://hotarena.net/laifstail/borislav-komsiiski-nai-stisnatiiat-roden-milioner HotArena.net
Борислав Комсийски - най-стиснатият роден милионер (Вижте истината за парите му)
Борислав Комсийски лъже, че сам е натрупал богатството си, научи HotArena.


Представеният като милионер участник във ВИП Брадър е твърде далеч от визитката, с която влезе в реалити шоуто. Младият мъж от Пазарджик дръзко оповести, че бизнесът му се отдава и е натрупал огромно състояние благодарение на умението си да прави пари, а единственото, което му липсва е жена и дете.

 
Познати на Борислав от Пазарджик обаче приемат с иронични усмивки изхвърлянето му, че е милионер и че сам е направил парите си. „Истината е, че той произхожда от заможно семейство и че всичко му е поднесено на тепсия. Неговата майка е човекът, който движи бизнеса, Борислав изпълнява нейните заповеди, но това не му пречи да се бие в гърдите, че се е самосъздал като бизнесмен”, казват съграждани на непознатия за широката публика млад мъж.


Майката на Борислав е собственик на фирма за онлайн търговия, продаваща фитнес уреди и спортни стоки. Амбициозната дама натрупала цяло състояние от производство и монтаж на соларни панели, а от 6-7 години синът й помага в бизнеса.


Първото самостоятелно бизнес начинание на Борислав Комсийски обаче претърпяло шумен провал. Преди няколко години младежът решил да стартира производство на дъвки без захар и вредната добавка аспартан, които заместил с естествения подсладител ксилитол. Борислав стартирал шумна рекламна кампания в чалга телевизията „Планета”, но много скоро рекламата била свалена.

Комсийски инвестирал над 1 милион лева от парите на майка си в производствен цех край Пазарджик, където да се таблетират под формата на блистери дъвките. В крайна сметка обаче той се провалил с дистрибуцията и замразил проекта. 


Иначе Борислав е известен в София като един от най-стиснатите родни ергени. Той даже нямал свой собствен автомобил, а шофирал „Порше Панамера”, собственост на властната му майка. Когато снимали визитката на Борислав за влизането му в риалити шоуто, родителката се възпротивила на идеята синът й да бъде показан с нейната кола. Затова и Борислав обясни при влизането си, че не искал да парадира с автомобила си и поради тази причина не позирал с него, предават от Уикенд.

6 Коментара

ybawec

преди 7 години

абе сельо

Коментирай

iva

преди 7 години

mnogo e protiven i oshte ne moga da razbera zashto sa go vkarali izobshto

Коментирай

Haha

преди 7 години

Той един балон пълен с въздух не дава да му спукат,изписано му е на лицето .Не е грозен не е беден а ерген? Ясно,че има някъв проблем .На тези години няма годни ергени ,златотърсачките щом не са го напълнили ясно,че не става

Коментирай

Haha

преди 7 години

Напъплили...а иначе за напълването хаха може и да предпочита да го пълнят :)

Коментирай

pfu

преди 7 години

van ot kashtata!

Коментирай

who

преди 7 години

lichi si i v kushtata che e manin zlaten muniu

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.