Борислав Комсийски - наследник на 100 милиона (Вижте кой е татко му)

13618
29 Септември 2016, 18:00


Борислав Комсийски е наследник на над 100 милиона лева, научи ексклузивно HotArena.


Малцина знаят, че съквартирантът във ВИП Брадър е син на пътния бос Христо Комсийски, който управлява един от мастодонтите в пътно-строителния бизнес - гиганта „Пътстрой”, предават от Уикенд. Пазарджишката компания строи мостове и магистрали и е участвала в строежа на стотици километри пътни настилки в България през последните 10 години.


Към днешна дата дейността на „Пътстрой” е разследвана заради съмнения, че е имало източване на средства от еврофондове и от републиканския бюджет, организирано от Методи Бачев.


По груби изчисления, богатството на Комсийски-старши е над 100 милиона лева. Той е разведен с майка му, която е една от маститите шефки на ХЕИ в Пловдив и има огромно влияние в дирекция „Медицински дейности”, под чиято шапка са отделите „Организация и контрол на медицинските дейности” и „Здравен контрол”. Казват, че близки приятели на родителката на Борислав са босовете на почти всички големи фармацевтични компании в България.

 
След влизането на сина им във „ВИП брадър”, разведените му родители са обединени от обща кауза – да спрат заплахата „Емануела”. Чалга звездата влезе в риалити шоуто с тайна мисия да завърже мним любовен романс с Борислав, който да заблуди останалите съквартиранти.


Всъщност, Борислав и Емануела са имали мимолетна връзка, която е стартирала малко след като чалга звездата бе зарязана от сина на брат Динев.


„Емануела овърша Борислав, но плана й да заживее с него не сработи именно заради родителите му. Те го заплашиха, че ако се събере под един покрив с чалгаджийка със съмнителен морал, ще се отрекат от него”, казват познати на заможната фамилия Комсийски.


Любопитно е дали Борислав ще завърже трайна връзка с Емануела в риалити шоуто, или просто ще я консумира още няколко пъти.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
жител пазарджик
Преди 1 година
0
Извинявайте , но " грубите ви изчисления" са много далеч от истината. Погледнете в търговския регистър за оборотите на фирмата Пътстрой ООД и ще видите приходи от 2 млн. Къде ги открихте тези 100 млн. ми е много интересно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
нее
Преди 1 година
-2
Безличен е. Не проявява характер. Не изпъква с нищо. Не ми харесва.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Z
Преди 1 година
-2
Грозен не е,но защо е противничък ...анти ми е
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени