Борислава Янакиева тръгва на „Мис България“ без диети (Вижте как поддържа перфектната си форма)

3609
12 Ноември 2016, 10:34


По-малко от седмица до конкурса „Мис България“, който тази година ще избере най-красивата неомъжена жена на 19 ноември, една от кандидатките издава своята тайна за красота, видя HotArena.

17-годишната Борислава Янакиева отрича драконовските режими на гладуване, с които повечето манекенки стават ходещи скелети. Красавицата от Пазарджик разчита на лек спорт и здравословно хапване, това я държи във форма. За разлика от някои нахални миски, тя се надява да се представи достойно, а не държи на всяка цена да се окичи с короната, пише „България днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
оэ
Преди 1 година
0
Тази уста като обърната наобратно ужасно ме разсея, та за малко да си забравя мисълта - на 17 години много ясно, че ни ти трябват диети, за да поддържаш форма. Ела пак да говориш като прехвърлиш 25-30. То сега е много лесно, какъвто и ген да си наследил от родителите си общо взето.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до э
Преди 1 година
0
поредната курва, която си търси спонсор. Говорят, че на вид изглеждат така изкуствени и гнусни, но като се разминат по улицата или на плажа с подобна жена и моменталически вратът им се извива на 360 градуса, а от устата слюнките им потичат като на прегладняло бебе невиждало храна от дни. И следователно, микромозъчните им гаджета или жени като видят тази реакция на Бай ти Ганьо, искат-не искат, мило и драго ще дадат да се сдобият с така бленуваният вид, образ на идеалната проститутка. Така, че всичко си е навързано. :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
Преди 1 година
0
Да, прав/а си. Пределно ясно ми е, че няма как изведнъж на всички така да им се е изродил вкуса от нищото. Ако изглеждат/ действат толкова еднакво, то не е защото изведнъж отникъде, на всички е започнало да им харесва нещо толкова странно и противоестествено и изведнъж една след друга всички започват да се събуждат с идеята: "Абе я да си направя устата обърната и вместо да изглежда нормална, горната им джука да е 2-3 пъти по-дебела от долната и направо да я срива!", а защото следват акъла на някого, който е решил, че ще наложи това като нормално. И естествено - различното, това, което в природата няма как да го видиш по естествен път, привлича вниманието. И аз ако видя някой с някакъв дефект или нещо странно или особено, и аз ще се загледам, защото просто окото реагира на различното. Така се правят подходяща стока за мъже, вече преситени от нормални добре изглеждащи жени, на които вече им става само от някакви супер странности и изродени неща.
до э
Преди 1 година
0
Не съм против естетичната хирургия, когато става дума за жени претърпяли някакъв инцидент или болни от рак и в следствие на това се е наложило отстраняване на гърдата (недай Боже). Тогава съм с две ръце да се поставят импланти, за да се възвърне самочувствието и отново да се почувства младата жена пълноценна и в хармония със себе си. Обаче, ей така от лигавщина или каприз, че на селската пръчка не й обръщат достатъчно внимание мъжката част от населението и е комплексирана до Космоса и няма капка мозък в тъпата си глава, и смята, че по този начин ще е супер вървежна, си заслужава да я хванеш, да я нариташ един път и да не я питаш защо.
э
Преди 1 година
0
Такива с окепазена уста и тотален дефицит на естетични критерии, които са си превърнали устата в ... ТОВА, изобщо не би трябвало да ги допускат на конкурса. Къде се е чувало и виждало горната устна да е два пъти по-голяма от долната? Що за асиметрия и къде такова нещо се среща в природата? Все едно да се опитват да ме убедят, че е по-красиво едното око да е по-голямо или по-надолу от другото и че това е много нормално. Да си ходят както си искат, да си правят устите на смешни пачи човки, но моля, по-далеч от конкурсите за красота и да не се мислят за красиви или да ни налагат тая палячовщина като образец за красота. Направо карикатура безмозъчна - гледаш хубаво момиче, хубаво си загладило кожата с филтри, хубаво се гримирало... Струва ти се, че има вкус и знае как да изглежда добре и после ти се спира погледа на това нещо в средата и направооооо...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до э
Преди 1 година
0
За съжаление, това вече се търси на пазара. Виж, че по-голямата част от мъжете искат жената до тях да е колкото се може по-изкуствена и с минимален мозъчен капацитет, даже ако го няма изобщо, още по-добре. На висота е изкуственото, пошлото, лицемерното, безморалното. На днешно време ако не си със силикон в циците и хиалурон в джуката, се смята, че нещо си повреден-едва ли не инвалид, второ качество жена (човек). Но нокога не е виновен само единият индивид в случая- жените са готови през какви ли не извращения да минат, за да заприличат на "жената-мечта" от порноканала, за да не бъдат отхвърлени от любимия им селски бек, който трябва да е като анаболно животно, прехранващо се само и единствено със стероиди и раздаващо шамари и ритници на своята "възлюбена" ако не играе по неговата свирка. А пък от своя страна, мъжете яростно отхвърлят идеята жената до тях да бъде тунингована, щото, видиш ли, това е толкова адски, мега, гига опасно за нейното здраве и моментално такава жена се превръща в..


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени