Босът на СИК Малкия Маргин се прибира в България! 6 слуги чистят по спешност палата му в Бояна

2483
05 Юни 2015, 16:06


Малкия Маргин се връща в България. След като миналата година босът на СИК — Николай Маринов за първи път от 3 години прекрачи границите на родината, се очаква в близките няколко дни ъндърграунд легендата да стъпи отново на българска земя, научи HotArena.


Признаците за неговото пристигане вече са налице — 6 дами на средна възраст със зелени униформи чистят палата му в Бояна, а обичайните патрули са удвоени и вардят денонощно бароковото здание.


Младеж в камуфлажни дрехи пък е зает с подкастрянето на растителността по оградата на двореца, за да осигури оптимален периметър на охранителните камери, пише „Всеки ден“.


Анонимни източници от подземния свят разкриват, че причината за връщането му в България е крупна сделка, която държи да сключи лично. Смята се, че става въпрос за износ на алкохол за Испания, която смятал да подпише със свой партньор в Бургас.


Николай Маринов се изпари от България, след като беше обявен за национално издирване, когато двамата с брат му бяха нарочени за поръчители на убийството на радиоводещия Боби Цанков на 5 януари 2010 г.


Тогава Малкия Маргин се покри в Швейцария, но обвинението се оказа буря в чаша вода и през 2013 година, ВКС окончателно оправда братята Маргини по обвиненията за смъртта на Боби Цанков, както и за планиране на убийствата на Любен Гоцев и на вече покойните Никола Дамянов и Иван Тодоров—Доктора.


Затова и Малкия Маргин е доволен, че е напълно чист пред правосъдието, но въпреки това предпочита да дели времето си между Южна Испания, Виена и Австрийските Алпи.


И докато големия му брат предпочита да работи в застрахователния бизнес, Малкия Маргин залага на производството на алкохол. По тази линия е и пристигането му България, което изглежда този път няма да е кратко.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени