loading...
loading...

Брад бесен на Анджелина (Давала лош пример на децата)

2513
11 Декември 2014, 11:10


Брад Пит и Анджелина Джоли са женени едва от три месеца, а вече се карат. Последният спор между двете звезди се дължи на решението на актрисата, да позволи на децата им да се татуират.


Самата Анджелина има 17 татуса по тялото си и очевидно актьорът няма нищо против хобито на жена си. Не така обаче стои въпросът с шестте им деца, които също изявили желание да последват примера на майка си.


„Децата ми растат и се променят. Някои от тях вече искат да си направят татуировки. Как да кажа „не“, коментира Джоли.


За разлика от нея, Брад Пит никак не е очарован от решението на Анджи да позволи подобно своеволие. „По някаква странна причина, бащите са по-чувствителни към идеята дъщерите им да си направят татуировки. Брад е направо ужасен“ споделя тя.


Близки до актьорското семейство признават, че актьорът е буквално бесен на жена си. Той смятал, че съпругата му дава лош пример на децата с нейните нови татуси, а също така и че не постъпва правилно, като им разрешава да се татуират на толкова крехка възраст.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени