Брад и Анджелина провалиха британска сватба

2607
14 Юли 2014, 19:28


 

Анджелина Джоли провали сватбата на британка, решила да се омъжи на остров. Заради новия филм на актрисата и Брад Пит, мястото, което жената избрала да каже „Да“ на любимия си, се оказало затворено.


Анджелина и Брад смятали да снимат филм, на остров Гозо. През октомври там се надява да се омъжи и Мария Арпа, която обаче изведнъж се оказала с пръст в устата.


Властите решили да замразят всички разрешителни за острова, където младата жена ще става булка. И така провалили сватбата й, заради снимките на Джоли.


"Сигурна съм, че Анджелина Джоли и Брад Пит нямат никаква представа, че разрушават нашите сватбени планове, но бих искала да научат за това. Единствената ми надежда е да проведа разговор, не непременно със самата Анджелина Джоли, и зная, че моето съобщение до нея е изпратено. Не искам да създавам неприятности.


Не искам компенсация. Не искам да й се изпречвам на пътя. Просто искам да зная, че съм направила всичко възможно да имам сватбата, която планирахме", споделя тя.


Джоли обаче игнорира по всякакъв начин опитите за комуникация с нея. От екипа на актрисата вече дни наред мълчат и не казват дори едно „Извинете“ за провалената сватба на младата жена.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени