Брад Пит не обичал Анджелина! С нея е заради децата

4696
22 Август 2014, 10:14


Брад Пит и Анджелина Джоли не се понасяли. Звездната двойка дори не можела да се гледа и били заедно само заради децата. 

Това твърди личния ясновидец на актьора Ред Бард, който твърди, че Пит все още е влюбен първата си съпруга Анджелина Джоли.


Брад още страдал по Рейчъл от „Приятели“, но заради децата, не си и помислял да зареже Анджелина и семейството им. „Все пак имат шест деца, не може да ги зареже просто така“, твърди ясновидецът на актьора.


Въпреки думите му, че Брад още страда по бившата си съпру, според него , двамата с Анджелина ще се оженят тайно. И дори ще имат още три деца, след някоя и друга година.


„Не е важно дали я иска, или не. Тук става въпрос за отговорност“, споделя гадателят на актьора. Той твърди още, че Анджи буквално го е притиснала в ъгъла и не го пуска.


„На него не му е до брак. Въпреки това той обожава децата и ще направи всичко за тях“, твърди още Бард. Той се запознал с Пит още през 2004 година и тогава го предупредил, че ще промени живота му.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Майничката
преди 3 години
-3
Според мен джоли умишлено го върза с толкова деца за да не може да е зареже....вярно е ,че е секси и е мръсница..но рано или късно омръзва ..анистън е В ПЪТИ по-красива и забележителна от джоли!..мое мнение :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кака Пепа
преди 3 години
0
"Пит все още е влюбен първата си съпруга Анджелина Джоли." Гледайте какво пишете!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени