Брадъра-барман Пламен: „Мамо, мразя те!” (причините за тежкото детство)

2006
11 Септември 2015, 14:27


Участникът в „Биг Брадър” Пламен Димитров е преживял доста трудно детство, основната причина за което е била майка му, разбра HotArena.

 

Барманът е прекъснал отношенията си с майка си още преди 10 години, когато е бил само на 15. Отишъл да живее при баба си и дядо си, които обожава, а майка му дори не му се обаждала да го пита как е.

 

„Аз не искам да говоря с лошо за нея. Родила ме е, майка ми е. Но не я обичам. Не ми е дала нищо. Нито внимание, нито обич, нито малко нежност, от която се нуждаех като дете… Всичко, което видях аз, бяха скандалите, грубото отношение, това как се напиваше всяка вечер“, споделя с мъка в гласа си Пламен след напускането на риалитито. 

 

Липсата на абсолютно всякакви контакти между майка и син продължила няколко години. Той имал желание да възстановят отношенията си, но нещата се променили, когато започнал да работи.

 

Майка му изведнъж започнала да го търси доста често, но с користна цел. Тя му искала пари почти всяка седмица, а въобще не се интересувала как е сина й и дали има нужда от нея, пише „Всеки ден”.

 

„Някога имах желание да се съберем, да бъдем отново семейство. Само че с годините тя просто затвърди това, което направи, когато бях дете – звънеше ми само да иска. Звънеше да ме търси за пари. Не ме пита как съм, добре ли съм, какво се случва… Разговорите тръгват от това какво й трябва на нея и какво иска тя. Аз съм й обяснил, че не желая никога повече да ми се обажда“, споделя Пламен.

 

 

Именно тази липса на майчино присъствие и подкрепа направило Пламен много чувствителен, влюбчив и търсещ обич и подкрепа във всяка връзка. Това самият той го осъзнава на по-късен етап, сега, когато вече му е време да се задоми.

 

 

„Търся малко опора, нежност, една прегръдка…“, казва Пламен. Всичко това той е получава от последната си връзка, но тя продължила само около месец. Гаджето на бармана била известна на цялата страна.

 

Нейните приятели не искали тя да афишира връзката си с никому непознатия младеж, а Димитров не желаел да крие любовта си и това довело до раздяла. За сбогом той дори й написал стихотворение

 

Пламен бе смятан за един от финалистите в риалити шоуто, но по зло стечение на обстоятелствата бе принуден да напусне Къщата след сериозна контузия на рамото в една от мисиите.

 

Преди години барманът е изглеждал коренно различно от днес. Той е тежал 102 кг., не е имал брада, нито татуировки. С отслабването рисунките започнали да никнат една по една и той въобще не мисли да спира да се шари.

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени