Брадъра брои 20 бона на Сузанита за рейтинг, зрителите не я искат в Къщата

https://hotarena.net/laifstail/bradara-broi-20-bona-na-suzanita-za-reiting-zritelite-ne-ia-iskat-v-kashtata HotArena.net
Брадъра брои 20 бона на Сузанита за рейтинг, зрителите не я искат в Къщата
Щерката на звездата Орхан Мурад Сузанита Мурадова влиза във ВИП Брадър, за да скандализира още веднъж обществото. Семейството се е спазарило за 20 хилядарки минимум.

Новината, че 14 годишна девойка ще стане част от шоуто, разбуни духовете за броени часове. Блондинката е анонсирана като ексцентрична и неповторима, а очакванията са рязко да вдигне рейтинга. Според по-голяма част о феновете на шоуто присъствието на Сузанита е недопустимо. Момичето е едва на 14 години и влизането й в Къщата рязко ще предизвика скандал. Ето защо десетки зрители заподозряха, че новината разпространена в мрежата е само заблуда.

Рейтингът на ВИП Брадър всяка година лети стремглаво надолу в класациите и името на блондинката може да е само за шум, а след това екипът да се откаже от преговори. Проблем може да се окаже и ученическия статут на момичето. Ако влезе в шоуто Мурадова ще изпусне голяма част от часовете.


Дали ще влезе или не още не е ясно, но е факт, че името на Сузи вече е синоним на скандал. Тя нашумя с бруталното си видео, където лъсна по изрязано черно боди, силно гримирана и разголена, размятайки среден пръст, припомня „България днес“.

5 Коментара

K

преди 6 години

Спрете да гледате тази помия!! Ако няма кой да "гледа сеир", няма и да има такива отпадъци, които да печелят пари , на гърба на зтителската простотия. За тази малолетна бъдеща к*ва ли ще се "възмущава" драгия зрител и ще Вдига рейтинг.. Ама без да иска

Коментирай

Ева

преди 6 години

МАРСОЛ

Коментирай

Теодор

преди 6 години

И вие ли вярвате на тази фалшива страница във фейсбук на реалитито?

Коментирай

алекс

преди 6 години

събират ги от кол и въже, вече гледахме такъв персонаж -джорджано със същите гласови данни, може и без тази пикла да мине номера

Коментирай

bitch

преди 6 години

хахахах много прости :)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.