Брадъра праща Сузанита на тест за хепатит

https://hotarena.net/laifstail/bradara-prashta-suzanita-na-test-za-hepatit HotArena.net
Брадъра праща Сузанита на тест за хепатит

Скандалната Сузанита ще мине тест за хепатит преди да влезе във ВИП Брадър. Тя влиза в къщата с баща си Орхан Мурад, тъй като е непълнолетна и няма право да е сама, научи HotArena.

Близки до семейството шушукат, че с това участие Орхан ще си навлече гнева на много хора, имайки предвид, че ще му се наложи да защитава щерка си, която със сигурност ще направи доста изцепки с цел да бъде запомнена. Изследванията, копито Сузанита ще прави са задължителни за всеки един участник в шоуто.

Освен за хепатит те ще бъдат изследвани и за други заболявания. Тези от тях които имат проблеми ще имат непрекъснат достъп до медицински услуги, пише „Телеграф“. Шоуто стартира на 10 септември, а сигурните участници са Нора Недкова, Валентин Кулагин, Ева от Тоника, Павел Владимиров, Сузанита и Орхан. Мълвата носи, че Николета Лозанова и Ники Михайлов ще са специални гости две седмици.

8 Коментара

!!!

преди 5 години

Що за недоразумение е тази малка парцалана?? Какви са тези родители, които възпитават долният боклук да си развява късите баджаци и смрадливата слива??? Повръща ми се!! Как може да се пише за това грозно големочело същество? Какво е постигнала в безмисленият си животец? Плюя на медиите и всички , които превъзнасят тази простачка!

Коментирай

Грамотните

преди 5 години

"БрадарЪТ" неграмотници

Коментирай

Gossip Girl

преди 5 години

Тя е ненадмината! А вие тук си ръсете обиди.

Коментирай

...

преди 5 години

Не очаквай такова ниво на грамотност. :D

Коментирай

27

преди 5 години

в какво??? Обаче ни дай аргументи, а не клишета, каквито пишеше тук една позагубила се колоритна особа /не и помня ника/ с к*рвенски уклон. А иначе грозното недоразумение сега провокира само пъпчиви пубери с голите си снимки, но вече е на крачка да провокира застарели чичаци в розови филмчета. За друга какриера да забрави.

Коментирай

Анна

преди 5 години

Това дете е изпуснатo от толкова крехка възраст, че чак ми е жал за пропилените шансове да стане човек. Аз не мисля, че това е идол за когото и да било, нито мерило за успех. Животът е много повече от силиконови устни и задник на показ, но явно тук не е имало кой да го обясни и даде посока. Тя вече изглежда амортизирана, силиконова парцалеса. Познавам жени на 30,които изглеждат по - свежо от това 15 годишно недоразумение.

Коментирай

кати

преди 5 години

Недоразуменията са родителите на това същество,които одобряват ,а най-лошото е,че лансират поведението на малкия парцал.Никога не използвам такива определения,но сега не мога да се въздържа,защото това същетво е точно парцалено.С кой акъл Биг брадър ще взимат това за участник,жалка картинка.

Коментирай

ух

преди 5 години

николета да прати, ще има пъстра китка букет от знайни и незнайни зарази

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.