Брадърката Никита Джонсън разкри причината за обезобразеното си лице (Не харесвала хора без татиуровки)

5619
14 Септември 2015, 16:44


Милена или Никита Джонсън спечели тазгодишния сезон на „Биг Брадър“ и симпатиите на зрителите. Съквартирантите й в Къщата, обаче, я недолюбваха, особено мъжката част, а според нея причината за това е, че не им е слугувала, както са правели останалите жени в реалитито, узна HotArena!

 

Запитана от репортер на в. „Всеки ден“ дали се чувства като жертва на козметичните интервенции, блондинката отсича:

 

Не, просто съм разглезена откъм тях, защото имам козметичен салон. По този начин те са по-лесно достъпни за мен. Беше ми и любопитно да направя това и онова с кожата си и чертите по лицето си. Филърът всъщност е един продукт, който се разгражда в тялото, той не оставя следи и именно затова е предпочитан от модерната естетика, като по този начин се избягва оперативна намеса“.

 

Никита споделя, че в Швеция хората не гледат подозрително на себеподобните си, които са решили да обрисуват с татуировки телата си.

 

„Най-интересното е, че наскоро четох една статистика, в която се твърдеше, че шведите са най-татуираните хора в света. Може наистина да е така, защото предимно клиентите в тату студиото ни с Борислав в Малмьо са шведи. Там има татуирани лекари, зъболекари, учители, дори и политици. В България чух, че на хора с татуси се казва, че не може да им имаме доверие, след като те са направили това с кожата си. Абсолютно нелогично е това, абсурдно е. Това е един личен избор и хората не трябва да бъдат съдени за тези си действия“, категорична е Джонсън.

 

Разказва още, че децата в Швеция не са ощетени по отношение на това как родителите се държат и изглеждат. Това е така, защото израствали в общество, в което „слагат лошите хора в ъгъла“.

 

„И там се съди само по качества и никога по външен вид. У нас обаче все още не сме стигнали до това прозрение и това, което би ме било страх, е моят син да живее тук и това, че ще трябва да се сблъсква с реалността, която аз съм предизвикала“, добавя още Милена.

 

Все още не е взела наградата си от „Биг Брадър“, но заяви, че ще поеме обещаната отговорност за каузата на съквартирантката й в шоуто – Ади – да помогне на деца сираци, на възраст между 14 и 18 г., които живеят в тежки условия.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лила
преди 2 години
-4
Не желаеш да те оценят и по външния вид, ами защо са всички тези татуировки и пластики, нали за да правиш някакво впечатление и с външния си вид?! Еми ето, направи го. Какво се оплакваш сега. Че не харесваме татуировки? Еми не харесваме. Като видя някой/я с изрисувани ръце и гръб ми се драйфа. Защо ли? Ами защото за нас е грозно. Ако на шведите им харесва, защото нещо в историческото им развитие е довело до това, то у нас това не е било налице и на нас в общи линии не ни харесва. В краен случай малко тату някъде и дотам. Рисувай се и си стой в Швеция. Тук по дрехите посрещат.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени