Брадърката Лили КРИЕ БРЕМЕННОСТТА си?! ИЗДАДЕ се в ЕФИР, всички СА ПОТРЕСЕНИ! ВИЖТЕ!

4702
30 Ноември 2012, 16:38


Ако това е истина, от кого е тогава бебето на Лили?!

Сексапилната брадърка Лиляна трясна в земята зрителите на шоуто с шокиращите си изказвания. В откровен разговор с Миро напращялата съквартирантка хвърли всички в неведение.

 

Отново се плетат скандални интриги в Къщата на Биг Брадър, но този път изненадата е голяма. Както и при виповете темата за бременността бе многократно захващана, а певицата Бони заяви съмненията си, че е бременна, в момента и в Къщата става нещо подобно.

 

Скуката и бездействието в Биг Брадър вече стигнаха своя връх, а съквартирантите се чудят с какво да си запълнят времето. Обхванати в дълги разговори за житейския живот и вечната тема за любовта, бъдещите звезди не спират да скандализират зрителите и феновете на риалитито.

 

Главни герои в поредната интрига този път са победителят Миро и красавицата Лиляна. Мъчейки се да привлече вниманието на македонската красавица Цеце, Миро уж на шега подхвана темата за семейния живот на Лили. Издавайки пред всички, че брат й вече чака второто си дете, Лили нямаше как да не задоволи любопитството на Миро и да каже на колко години е брат й.

 

Възмутен от отговора на Лили, че брат й е една година по- малък от нея, Миро буквално я нахока. Според него не било добре малкия й брат вече да чака второ дете, а тя още да се бави. Изключително директен Миро й каза, че време й е вече....

 

И именно тук се заплете интригата, когато в отговор на всичко това Лили твърдо заяви, че догодина ще ражда. Но това автоматично показва, че в момента Лиляна може би носи бебе в утробата си..... Очевидно преднамерената красавица крие доста неща от зрителите!

Източник: kliuki.bg
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени