Бракът на Китаеца и Виолета – МЕНТЕ! Дори не живеят заедно (+Лъже, че с Азис не са консумирали връзката си)

6394
13 Декември 2014, 18:30


Ники Китаеца възбуди голям интерес около себе си покрай участието си в „Биг Брадър Ол Старс“. Признанието му, че не е имал пълноценна връзка с Азис, а е разигравал театро за пари, както и това, че е изневерявал на съпругата си Виолета и тя не знае, го превърнаха в един от най-актуалните „герои“ напоследък, узна HotArena.net.

 

Истината обаче била, че Ники никога не бил влюбен във Виолета, от която има и дете. Отношенията им по-скоро служели за параван, чрез който Китаеца да изчисти името си пред обществото.

 

Мускулестият тип обаче наистина обичал детето си, а да има наследник е една от най-големите му мечти. Тъй като не може да отглежда рожба с друг мъж, той предпочел да въведе една жена в живота си и честта се паднала на Вили.

 

„Ники открай време е бисексуален и е имал вземане – даване с мъже. Това, което каза, че не е бил влюбен в Азис и че не са правили секс, не е вярно. Имал е интимен контакт с него, и с други представители на силния пол“, твърди очевидец пред „Всеки ден“.

 

Виолета била наясно с фиктивната си роля, но си траела, тъй като от кръчмарска безизвестна певица Китаеца успял да я популяризира поне малко.

 

„Той затова и без никакви притеснения призна за това, че е кръшкал, пред цяла България. Все пак Виолета, така или иначе няма да го зареже. Той си играе играта и иска само едно – да спечели шоуто“, споделят познати на Китаеца.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
da
преди 3 години
0
Niama takova neshto kato BISEXUALEN. Ili si hetero, ili si gei.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Киро
преди 3 години
0
Голям играч е Китаеца, щом някой му е повярвал. Азис и Евгени не хвърлят пари на вятъра, използван е максимално .Много голям гнусляк .И не е плакал ЛИЛ .Ти виждя ли сълзи,'щото аз -не.Като видя,че и лъжите му се отчитат за истина ,реши и на мъж да се направи .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
лил
преди 3 години
-6
ме ми се вижда истина написаното.човек,който не обича жена си ,нямаше да се разплаче на детектора.отделно за контактите с Азис,доста убедително каза-не....едва ли еактьор за оскар
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Японка
преди 3 години
0
Остава на този плужек да дадат наградата, а на нас да ни вменят, че сме то избрали.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени