Бракът на Брад и Анджелина незаконен в САЩ (Вдигат втора сватба)

2274
30 Август 2014, 11:14


Бракът на Брад и Анджелина се оказа незаконен в САЩ. Двойката, която шокира света като се ожени тайно миналата събота, може да се окаже незаконно обвързана според законите на САЩ.


Въпреки че съдия от Калифорния специално долетя, за да ги венчае във Франция, американските власти не признават брака им за сключен. Според тях Анджи и Брад трябва да се венчаят или в посолството или на американска земя, за да им бъде сватбата законна.


По повод на коментарите, че Брад и Анджелина са женени от американски съдия, властите отбелязват, че бракът им може да бъде признат в Калифорния, но не и в останалите щати. По тази причина двойката ще трябва да мине отново пред олтара.


Този път в Америка.


По всяка вероятност Бранджелина ще побързат да поправят този свой пропуск съвсем скоро. Твърди се, че младоженците са на меден месец в Малта.


След връщането си в САЩ обаче те ще извикат мирови съдия в имението си в Лос Анджелис. И съгласно закона ще си кажат отново „Да“.


Дали това събитие ще бъде по-пищно от френската им сватба, тепърва ще стане ясно. Факт е обаче, че в момента Брад и Анджелина не са съвсем женени съгласно американското законодателство.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени