Бракът на Мая и Крум в криза

3894
18 Ноември 2013, 14:06


Критична се оказа седмата година в брака на Крум и Мая Савови. Семейството от известно време има сериозни проблеми и близките им все по-често споменават за развод, дочу HotArena.net.


Отношенията между съпрузите се пропукали още това лято, но и двамата полагат огромни усилия да запазят брака си. Гледали на ситуацията като големи хора и не прибързват с взимането, на каквито и да е решеният–не само заради децата, но и заради годините заедно.


Познати и на двамата са категорични, че трети човек няма, но чувствата просто не са същите. През септември Крум се разделил за седмица със съпругата си, за да си дадат за малко почивка.


Близки до Мая споделят, че за нея проблемите у дома са много притеснителни, тъй като досега не се е събирала с мъж, раздели ли се веднъж с него.


„Преди Крум имах 3 сериозни връзки, които приключиха с ужасяваща раздяла. В момента дори не си говоря с тези господа”, откровена е дипломираната фармацевтка.


Макар да гледа несериозно на поверието, че която и жена да седне на стола на водещата в „Жените говорят“ Мая все повече се замисля. Това лято криза удари брака на Жени и Тачо, по-миналата година Иван се раздели с Вихра, а преди него и Андрей сложи край на брака си с Даниела Янков.


По тази причина Мая потърсила помощ от столична ясновидка. Удоволствието й струвало 400 лева, а също така водещата си тръгнала с амулети за защита на близнаците Крум и Катрин, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени