Брат Аргиров стресна с огромни торбички

3279
18 Ноември 2011, 18:30


 

Единият от братята-близнаци Аргирови, Благовест, си е завъдил огромни торбички под очите, видя папарак на HotArena.net. Естрадната звезда се яви в този вид на промоцията на новия албум на Марги Хранова преди две вечери.

 

Торбичките под очите на Благовест станаха тема на разговор на дамите сред ВИП-муцуните от недалечното минало.

 

"Или не си доспива, или има проблеми с бъбреците. Дали пък не са от препиване с алкохол. Цъцъцъц, нявгашното му секси излъчване безвъзвратно е отлетяло", обсъждаха близнака няколко звезди с дебела естрадна кариера зад гърба си. 

 

На събитието не се появи румънската жена на Аргиров - Лили. 

 

"Навремето с брат ми Светослав бяхме ходили при Ванга. Тя много ни обичаше и ние нея. Просто така се получи, още първия път като отидохме, ни прие, без да чакаме, въпреки, че не сме ползвали някакви протекции отнякъде. Ванга беше свят човек, обичаше ни и ние често ходехме при нея, пеехме й песни на два гласа. 

 

Между другото, неща, които ни предсказа, станаха точно така, както тя ни каза. Тя ми каза, че ще се оженя за уруспия. Да, вярно, че се разведохме с първата ми жена Лин, но просто имаше несходство в характерите", пък каза пред "Шоу" тези дни Благовест. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени