Брат Галев гасне от рак (Лекува се с химио- и лъчетерапии в Дубай)

2886
02 Юли 2015, 17:31


Пламен Галев се измъкна от българското правосъдие, но не и от възмездие за злодеянията си, узна HotArena!

 

Дупнишкият мафиот, който преди няколко години избяга от родината с ортака си Ангел Христов, линее от коварен рак, , пише „Уикенд“.

 

Галев предприел скъпо лечение в Дубай, но тамошните доктори не давали гаранция за оздравяването му. По болниците на емирството осъденият за участие в организирана престъпна група мафиот се представял с фалшива самоличност.

 

Преминалият в нелегалност властелин на Дупница отслабнал драстично вследствие на лъче- и химеотерапиите. Той свалил повече от 25 килограма и днес е буквално неузнаваем, коментират в гангстерските среди.

 

Бившият командос бил забелязан преди 3 седмици пребледнял и немощен на излизане от арабска клиника, където бил проведен пореден курс на лечението му.

 

Хора от ъндърграунда, с които Братя Галеви поддържат задочен контакт след бягството си, потвърждават, че Пламен не е никак добре със здравето. Неотдавна онкоболният изпратил съобщение до свой авер в Дупнишко, в което загатвал, че напоследък все по-често обмисля варианта за завръщане в България.

 

„Явно е толкова обезнадежден за оздравяването си, че иска да се върне и да си умре в родината. Може би вече не вярва на чудо”, подозират информаторите на изданието.

 

Не е известно от какъв вид тумор страда брат Галев, но и други източници са категорични, че състоянието му е тежко. Някои дори твърдят, че диагнозата на мафиота не е точно рак, а автоимунна болест, която е много по-трудно лечима.

 

Пламен и ортакът му избягаха от България през 2012 година, като първоначално се установиха в ЮАР. Впоследствие Галевите се преместиха в Дубай, защото от далечна Южна Африка им бе почти невъзможно да контролират бизнеса си в родината.

 

Именно в емирството мафиотът получил първите симптоми на животозастрашаващото си заболяване, причината за което е големият стрес.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени