Брат на ексцентричния Кристиян - в пандизчийски „Биг Брадър”

1398
09 Септември 2015, 13:19


Един от братята на скандалния Кристиян от „Биг Брадър” влиза в затвор за малолетни, научи HotArena.


Провинилият се е осмокласникът Кирил – едно от петте деца, между  които е и Кристиян. Баща му Валентин и многолюдната фамилия живее в пълна мизерия в никополското село Черковица.


Кирил е осъден за множество грабежи, извършени в родното и съседното на него село Муселиево. Така и малкият брат на Кристиян ще се окаже затворен и под постоянно наблюдение, но не по негово желание, а по изискване на съда.


Това не е прецедент в многодетното семейство. По-големият брат на Кирил – Борислав, също е бил в ТВУ доскоро. Наказанието имало реален превъзпитателен ефект и младежът загърбил кражбите и започнал да се занимава с жъвотновъдство и земеделие.


Кирил обаче му откраднал занаята. Надеждите на жителите на Черковица са, че и той ще се преобрази след престоя „на топло” и ще престане да джамбази навред.


Явно това е причината Стойков да крие братята си и да демонстрира топли отношения единствено със сестра си.


Всички определят Крис като добро и послушно дете и са скандализирани от имиджа, който той показа в риалитито. Най-голямата му изцепка бе изказването, че е спал с Валери Божинов.


След като футболистът го заплаши със съд, участникът се оправда, че не ставало въпрос за него, а за негов съименник. „Моят Божинов не е футболист, а пласичен хирург”, оправда се подплашен Крис.


Кметът на село Черковица Марин Цветанов оправдава слуховете, че семейството на Кристиян е циганско. „Алкохолът просто съсипа бащата Валентин и той пое по кривия път и няма връщане назад.”, допълва градоначалникът.


След бързото си излизане от Къщата и лесно връхлетялата го слава, Крис направи всичко възможно да задържи вниманието върху себе си. В профилът му във Фейсбук е пълно с критики и заяждания по адрес на останалите в предаването участници.


Евгени Минчев пък е обещал да осигури бляскаво бъдеще на перхидроления младеж. Първите стъпки към него бяха на няколко светски събития, където лорда заведе брадъра като кавалер. Минчев е поел и целия престой на Крис в столицата, пише „България днес”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени