Братът на Ирина Тенчева връщал хора в предишни животи

3517
10 Ноември 2016, 14:10
Ирина Тенчева не крие, че се увлича по източните философии и духовни практики, а голямо влияние върху нея, в това отношение оказва Димитър Тенчев. Оказва се, че самият той работи като психолог и хипнотизатор, научи HotArena.

Димитър имал психоцентър, в който дава съвети на хора в депресия, как да намерят път в живота си. Освен това често им предлагал инсайтинг — интензивно дишане, което по думите му освобождава натрупаната тревожност.


Самата Ирина не крие, че покрай брат си, преди време избрала да се занимава с лайфкоуч — специалист, който помага на хората да се преборят със страховете си.


И именно покрай това се увлякла по източните философии.

За брата на Ирина, пациентите му споделят, че една от практиките му е да връща хора към предишни животи. Така им помагал да преодолеят травмите си, пише "Уикенд". 

Освен това психологът предлагал и терапия за двойки, които имат семейни проблеми. Именно до него се допитва и сестра му, когато усетила, че бракът й е пропуква и с Георги Сарачинов са пред раздяла.

Брат й я посъветвал да следва сърцето си, което щяло да я насочи към правилния избор. Така тя се разделила с мъжа си и се събрала с Иван Христов.


Самият психотерапевт одобрил възлюбения на сестра си, макар да не е близък с него. След излизането от „ВИП Брадър” пък самата Ирина твърди, че се чувства победител и участието в шоуто се оказало прекалено трудно.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени