Братът на Кубрат мрази Андреа (Тервел храни певицата зад гърба й)

https://hotarena.net/laifstail/bratat-na-kubrat-mrazi-andrea HotArena.net
Братът на Кубрат мрази Андреа (Тервел храни певицата зад гърба й)

Боксьорът Тервел Пулев не може да търпи снаха си – фолк певицата Андреа. Спортистът не може да мели брашно с избраницата на брат си още от началото на връзката им, научи HotArena!

 

Тервел и Андреа от години не се понасят, тъй като той не приема скандалното й и провокативно поведение, което тя демонстрира на участия в клубовете, клиповете и фотосесиите си. По-малкият от двамата братя всячески игнорира звездата и си урежда срещи с Кобрата само ако са насаме, пише „Всеки ден“.

 

„Кобрата се чувства много зле от факта, че цари напрежение, и заради това избягва да събира Андреа и Тервел в една компания“, разкриват източниците ни.

 

Още когато участваше във „ВИП Брадър“ малкият Пулев се изтърва, че блондинката никога не е изпъквала с гласови данни, и изкоментира дали снимката, на която певицата държи микрофона наобратно, е направена на умишелно и на бъзик: „Да бе, нарочно! Ти добре ли си? Все едно аз да изляза на ринга и да си разменя кецовете“, заяви братът на Кобрата.


\"\"

 

Същевременно Андреа усещала, че бъдещият й девер не я понася и се старае да не му натрапва присъствието си. На съвместните им фотоси, обаче, изобщо не личи, че между тях има неприазъм. Такива може да разгледате в галерията долу.

 

 

4 Коментара

123

преди 9 години

НЕПРИАЗЪМ!!!??? WTF!?

Коментирай

mamka vi

преди 9 години

А колко хора ви хранят вас заради такива измислени статий.

Коментирай

а

преди 9 години

0 0 "cтaтий"??? :D "Cтaдий" e eднa дyмa, a "cтaтии" e дpyгa. "Cтaтий" нe cъщecтвyвa. He ти ли ce cтopи cтpaннo, чe бpayзъpът ти гo пoдчepтaвa в чepвeнo? Πo-мaлĸo cлeди чaлгaтa и ce oгpaмoтявaй тaĸa мaлĸo oт вpeмe нa вpeмe пoнe дa ce нayчиш дa пишeш дyмитe пpaвилнo, aĸo нe дpyгo. Hямa дa ти нaвpeди.

Коментирай

mamka vi

преди 9 години

1Не ми е хрумнало защото съм с кирилизатор.2Точно ти няма да ми казваш какво да следя,единствените които имат право да ми казват какво да правя са трениорите ми!3Завърших български и литератуа 6!4Няма да го напиша защото няма да падам на твоето ниво,но все пак много поздрави на леля ти а ако нямаш на маика ти.Аман от комплексари и комплексарки дето като видят някоя хубава жена и умират да плюят чалга малга и незнам си какво само и само защото не могат да бъдат с нея или като нея!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.