Браво, Алисия! Певицата не се предава на възрастта, всеки ден е във фитнеса! Вечер пък палува на участия (Фото)

https://hotarena.net/laifstail/bravo-alisiia-pevicata-ne-se-predava-na-vazrastta-vseki-den-e-vav-fitnesa-vecher-pak-paluva-na-uchastiia HotArena.net
Браво, Алисия! Певицата не се предава на възрастта, всеки ден е във фитнеса! Вечер пък палува на участия (Фото)
Фолк звездата Алисия показа на феновете си как поддържа перфектната си фигура, видя HotArena.

Тя качи снимка от фитнес залата, където всекидневно се поти с часове, за да е млада и свежа. Това и дава тонус да издържа дългите часове нощем, когато е сред феновете си.

Алисия не спира да палува с почитателите си и преди няколко дни им събра погледите със супер сценично облекло. Ултра къса рокля и ботуши на дупки, превъзбудиха феновете на чалга певицата.

От известно време тя показва все повече плът. Определено има какво да покаже и не се притеснява да демонстрира силиконовите си бомби и изваяното фитнес тяло.

18 Коментара

xaxaaaaaaaa

преди 7 години

И за каква възраст става дума...........искате да кажете,че Алисия е стара,така ли!! Не знам точната и възраст,но подозирам,че повече от 35 години не е !На това старо ли му викате,тя е в една перфектна и красива възраст,както и изглежда!

Коментирай

GABRY

преди 7 години

Bqh na uchastie na spomenatata po-gore predi dva dni.Bqh potresena kolko stara ii izhabena izglejda na jivo.Da ne govorim kolko potna beshe i imashe ogromni beli petna na chernata roklichka.Dosta nemarliva mi se vidia i da vmetna oshte neshto che godinkite i lichat dosta

Коментирай

преди 7 години

Защитаваме певиците от онова време и се радваме да ги видим по концерти, но на тези, новите, повече от 40 годишни не искаме да ги гледаме, защо?! С какво една Глория например е станала по-малко талантлива, след като прехвърли 40- те? Я вижте една Тина Търнър, Барбара Стрейзанд, Марая Кери, Селин Дион, Мадона, Шер, ами актрисите и актьорите, кой за бога си отива вкъщи на 40 ? Ами вие самите, ако ви уволнят от работа, защото сте станали на 40?!?

Коментирай

Таня

преди 7 години

Тина Търнър, , Марая Кери, Селин Дион, Мадона, Шер не са започнали с корекциите на 20 и изглеждат нормално за възрастта си. По-голямата част от фолк певиците са комплексирани женици, които щом се видят с малко парички тичкат при чичко доктор, за да ги ремонтира, в резултат на което на 30 години приличат на изхабени, преуморени порно звезди от миналото. Ако теб те кефят еднаквите им пластмасови мутри ок, но е смешно да се натрапват за красавици.

Коментирай

ah

преди 7 години

страхотна

Коментирай

Getsbi

преди 7 години

Mnogo to4no kazano,a ti dama li si ?

Коментирай

VESI

преди 7 години

KURVAAAA VECHE E QSNO CHE TURSI SAMO MUJE S PARI TOVA GOVEDO PRAV BESHE BOJINKATA EDNO VREME KATO RAZLAZVASHE ZA NEQ PRI KARBOVSKI

Коментирай

"Купи ни апартамент, ама да е на мое име."

преди 7 години

Асуната трябва да полага непосилни грижи вече, че съвсем е заприличала на Майкъл Джексън. Красива не е и никога не е била спомням си една снимка, на която братята й я държат, на която изглежда отвратително, нищо общо със сегашния й пластмасов фасон.

Коментирай

selska kurva e

преди 7 години

Tova deto se fana s birmata napravo se ioji za vechni vremena. Ne moje na 33-34 godini da hodish s takiva kurvenski botushi pa vse taq che sa 2000 lv i ne moje vse da se chukash s po malki ot tebe

Коментирай

э

преди 7 години

И от какъв зор пък да не може да ходи с курвенски ботуши ? Особено пък на тази възраст? И защо да не се "чука" с по-малки от нея? Ако "се чука" с по-стари, пак ще кажете, че е лошо. Явно трябва да подбира да са точно с 2-3 години по-големи от нея - ни повече, ни по-малко, за да се вписва идеално в клишето. Тя не е тръгнала да се омъжва за него така или иначе, това си е работен ангажимент и тя няма да откаже на богат клиент/ ухажор, то е повече от ясно, само защото бил малко по-голям или пък малко по-млад. Като става дума за пари, тези жени не са придирчиви.

Коментирай

Getsbi

преди 7 години

A vie,ne se li potite mili4ka? I ne lajete za6toto vsi4ki znaem otgovora ;)

Коментирай

Diana

преди 7 години

ti si bokluk

Коментирай

stei's

преди 7 години

Със спусната коса, мазна и пригладена, сутиен, тонове грим и яке вързано на задника. Така се спортува ако не знаете. Прави се на интересна дъртата. При нея всичко е чупки и стойки. Такова гнусно и противно създание в чалгата не съм виждала.

Коментирай

obicha analniq sex

преди 7 години

Alisia obicha da mastrubira, ima analna broenica i obicha da q shlqmat po guza. Pravila e i troika s dvama ot mutrenskite godini v edna kushta v dragalevci. Analnata i jila e mnogo razhlabena i sum chuval ot vakarelci che mnogo se nasirala

Коментирай

maia ryseva

преди 7 години

straxotna gena.....ymiraite zlobari....samo i di6ate praxta.....gena....koiato si znae cenata....admiracii alisia....sraziawa6 gi neprekasnato......

Коментирай

Хахахаха

преди 7 години

И ние се потим, миличък/ка, само че не си навираме потните мишници в лицата на хората и не претендираме, че сме голямата работа! Също така не прикриваме комплекси, пускайки нон стоп фотошопирани снимки, като леля Аска! Опитите ти да оригиналничиш са, меко казано, гротескни! Щом Ася Вакарелска е такава "красавица" и "пример за страхотна жена", би трябвало да отговаря на някои критерии или ти не споделяш това мнение???

Коментирай

alisia, zubata kurva si

преди 7 години

Duhash li na birmata vsqka vecher sled uchastie a? Znam che mu zvunish postoqnno i mu vikash lovsi. A s lidka skalata zaedno li shte hodite da opuvate brushki iki tq nqma nujda a samo ti. Kolko mineti vartish za edni obuvki i edna grivna na cartier i hermes. Znaeme che pri teb lubovta na muja minava prez butika hahaha stotinkadjiika

Коментирай

лапай микрофоня

преди 7 години

тва й работата на таз чалгарка, иначе няма спонсори

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.