loading...
loading...

Браво! Звезди от „Фермата” и „Сървайвър” подеха благородна кауза

1870
10 Ноември 2015, 17:00


Звездите от „Фермата” и „Сървайвър” подеха благородна кауза в комбина с новия поп фолк клуб в София „Империа”.

 

На 19 ноември, четвъртък, благотворителна вечер ще събере в хитовото заведение участници от двата риалити формата, за да подкрепят сина на Димитър Господинов от „Фермата” – Ивайло.

 

От раждането си 12-годишният юнак  се бори с коварната болест Десностранна хемипареза - форма на детска церебрална парализа. През последните 5 години Ивко проведе лечение в Германия, като резултатите са повече от впечатляващи.

 

Невръстният герой, който  е влюбен в спорта и спортува 7 дни в седмицата, се нуждае от постоянна специализирана рехабилитация в България, както и индивидуална мускулна стимулация, която има за цел да възстанови и раздвижи засегнатите части в дясната му половина.

 

„В четвъртък няма да има гост-изпълнител в нашето заведение, нито ще предложим на клиентите си шоу програма. Тази вечер ще направим стъпка напред с малкия Ивко. Ще подпомогнем лечението му с цялата сума от входа същата вечер”, обявиха от клуба.

 

Със средства за Ивайло Господинов на благотворителната вечер ще се включат всички звезди от „Фермата”, Марчо Марков, Явор Зайн, Станислав Илиев-Финдо, Силвия Радулова, Светльо Бърканичков от „Сървайвър”. 

 

Доблестната инициатива ще подкрепят още Майкъл Спасов – шампион на България по културизъм, Генади Симеонов – 5-ти на престижното международно състезание „Арнолд Класик 2015”, дългогодишният състезател в „Strongman” Мирослав Спасов, който заедно със Зайн е треньор на Ивко, и много други спортисти и популярни лица на България.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени