Бременната Джина Стоева не спира да катери планините

https://hotarena.net/az-jenata/bremennata-djina-stoeva-ne-spira-da-kateri-planinite HotArena.net
Бременната Джина Стоева не спира да катери планините
Броени дни преди появата на дълго чаканото си дете, певицата Джина Стоева не спира с разходките по Витоша, видя HotArena.


Изпълнителката очаква момиченце като терминът й е навръх женския празник - 8 март. Това обаче не я отказва от голямата й страст - планинарството. Неин чест придружител е гримьорът Мис Бони. 


\"Понякога си организираме походи, понякога ходя сама. Така се разтоварвам\", обяснява Джина. Но добавя, че вече внимава повече и стъпва много внимателно, тъй като е започнала да получава т.нар. подготвителни контракции.


Малцина знаят, че певицата е изкачила всички известни върхове у нас, както и Митикас на Олимп в Гърция, предават от България Днес.


Тя е категорична, че и след като роди дъщеря си, която смята да кръсти Ивая, ще продължи с планинарството. И ще шредаде любовта си и на момиченцето.

3 Коментара

pux

преди 7 години

много странна снимка......сякаш има възгланица под роклята(на снимката-под лакътя) ! Леко раждане,все пак ...

Коментирай

desita1

преди 7 години

наистина корема и изглежда доста неестественно - точно като възглавница

Коментирай

stela

преди 7 години

И по нищо не прилича на бременна жена.Самото лице,излъчването дори самите очи.....А и гледам не качила и грам.....А,и да не забравяме,че не е 1-ва младост.Много ме замисли тази снимка.Адски неестествено и странно..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.