Бременната Преслава яхна порше за 200 бона – подарък от Павел Лазаров (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/bremennata-preslava-iahna-porshe-za-200-bona-podarak-ot-pavel-lazarov HotArena.net
Бременната Преслава яхна порше за 200 бона – подарък от Павел Лазаров (Подробности)

Бременната Преслава яхна порше за 200 бона, в което вози близки и роднини, научи HotArena.

 

 

Звездата, която преди дни призна, че очаква дете, е била снимана от фенове със своята чисто нова придобивка. Според тях, колата е подарък от таткото на все още нероденото бебе – Павел Лазаров

 

 

В понеделник певицата най-после обяви това, което от месеци се говори – че е в очакване на първото си дете. Случайно или не, тя го направи със снимка в новата си придобивка на четири колела – луксозно порше. Говори се, че именно нейната бременност е поводът да й бъде подарено скъпото возило, писа „Уикенд“.

 

 

Според запознати обаче, нито Преслава, нито Павката, който преди години се прочу с криминалното си досие на бияч и наркодилър, смятат да плащат данъците на колата. Както и предишните автомобили на изпълнителката, този също е с чужда регистрация – в случая немска. „Тя има навик да укрива данъци, като не регистрира колите си в България“, твърдят познати да Петя от Добрич. Те са възмутени как някой може да даде 200 000 лева за автомобил, но да откаже да го регистрила в собствената си държава, за да не плаща данъци. 

 

 

Засега тя не е съобщила кога се очаква раждането, но се говори, че ще е през лятото. Че е бременна, се шушука още от края на миналата година, а фактът, че го признава сега, когато се очаква, че вече са минали поне 3 месеца от зачеването, потвърждава всички слухове. Преди месец пък певицата отмени много от своите участия заради здравословни проблеми и с това за пореден път даде повод за подозрения, че чака дете. В момента очевидно се чувства добре и продължава да работи. Има обаче обявени участия само до края на март. Дали след това ще излезе в почивка до раждането, както правят повечето й колежки, предстои да разберем. 

 

7 Коментара

h

преди 5 години

И после както беще с Бирмата ще изхвърчи на улицата с взета кола и подаръци. Така става с уличниците, които нямат акъл в главата. Да се набута при пласьор, който убива всеки ден деца на улицата, като им продава дрога. Същата ненормалница и тая да ражда на такъв.

Коментирай

преди 5 години

Maiko vzemi se zastrelqi... jenata e bremenna, nqma znachenie kakva e tq ili tatkoto.. mnogo li e trudno da ne si pishesh "filosovskite" zlobni razsujdeniq za jivota na hora, koito ne bi trqbvalo da te zasqgat... take it eazy

Коментирай

самата статия е злобна....

преди 5 години

Колко злобна статия ха! Еми така е Клозетка Лозанова кара стара кола от бившия си, а Преслава нова ха! И интересно от къде знаете кой какво ще плаща бе хотлайна.....

Коментирай

xaxa

преди 5 години

otonovo izobshto ne ste v chas! nito s kolata nito s ceni ! nito nishto.. kara Porshe cayene model 2013.. koeto struva 70 bona veche, ama kakto vinagi preuvelichavate daje e i na lizing! znam ot koq avtokushta go vzeha

Коментирай

ASq

преди 5 години

ulichnica si ti ;)

Коментирай

hahaaaaaaaa:)

преди 5 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Малко по-добре е от уличницата "Алисия- ремаркето". Бирмата и Алисия изхвърли без кола , без надувемият лебед с който нон стоп се снимаше.

Коментирай

Haha

преди 5 години

A kakvo ima Kurvoleta, samo kur vyv gyza!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.