Бременната Радина се съсипва от работа, за да издържа Деян Донков

2417
04 Април 2016, 17:00


Деян Донков е ударил право в десетката с половинката си Радина Кърджилова. Тя не само че е лудо влюбена в него въпреки всичките му изцепки и склонността към чашката, която граничи с алкохолизъм, но и напоследък го издържа. Актрисата се е превърнала в основния източник на доходи в семейството, научи HotArena. 

За разлика от повечето жени, които след като забременеят, си взимат болнични и се оттеглят от работа, за да си пазят здравето, Радина направи точно обратното. В момента тя печели повече от всякога, говори се из артистичните среди. Младата актриса поразреди излизанията си на сцената, уж за да има спокойна бременност, пише "Всеки ден".

Благодарение на деликатното й състояние обаче акциите й са скочили до небето и тя е по-търсена от всякога. Сред театралите се шушука, че хонорарите й били много по-високи от преди заради повишения интерес от страна на зрителите към нейната персона. Присъствието на името й в афиша било достатъчно, за да продаде салона до последния билет, а самата й поява на публично място се превръща в събитие. 

Ето защо, въпреки напредването на бременността и все по-трудното понасяне на натоварването, Радина не спира да работи. Ако се спазва Кодексът на труда, тя трябва съвсем скоро да слезе от сцената. Не е изключено обаче да работи почти до раждането, защото колкото повече наближава терминът й, толкова повече зрители се стичат към театрите, за да я видят.

„Хората не знаят докога ще имат възможност да гледат нейни представления. Затова се избиват за билети, преди да е излязла в майчинство, а хонорарите й растат“, обясняват театрали. В допълнение актрисата бе поканена като рекламно лице на една от световните марки за дрехи за бременни.

Това наля допълнителни пари в семейния бюджет, от които половинката й Деян Донков може само да се облажи. Самият той напоследък не се радва на кой знае какви ангажименти, а оттам – и на доходи. Само до преди 2-3 години българският Дон Жуан бе голямата звезда в двойката. В момента обаче любимата му го е засенчила и хората, вместо да го наричат със собственото му име, все по-често му викат „мъжа на Радина Кърджилова“.

Говори се, че засега той нямал нищо против да харчи от парите на жена си, но се дразнел, когато зад гърба му подмятали, че Радина е мъжът в къщата, защото тя носи парите. Това рефлектирало върху отношенията му с бъдещата майка. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени