Бременната в 5-ия месец Галена не спира да обикаля кръчмите (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/bremennata-v-5-iia-mesec-galena-ne-spira-da-obikalia-krachmite HotArena.net
Бременната в 5-ия месец Галена не спира да обикаля кръчмите (Снимки)

Фолк певицата Галена е в очакване на своето второ дете. Изпълнителката е в началото на 5-и месец от своята бременност, но все още поема участия, видя HotArena.

Галена сияе и с радост весели купонджиите на участията си. Певицата вече има един син - Стефан. Сега тя и половинката й Галин очакват втора рожба, но все още не са издали пола на бебето.

Колежката на Галена - Емилия, също чака второ дете. Тя обаче прекрати участията си, тъй като е в напреднала бременност. Галена избира по-широки рокли, но е все така секси

15 Коментара

Ивана

преди 7 години

Как ще е в петия месец, като преди 1 месец каза,че е разбрала, че е бременна? Максимум е в трети месец. Аз до 6 месец съм работила и то по 8 часа на ден, така че не виждам какво е лошото да ходи на участия , коита са па 1 час. Зеведенията сега не са като едно време - имат си куп системи за пачистване на въздуха от цигарен дим и т.н. Щом и се работи н жената - нека работи! Даже евала и правя, че има възможност цял живот да не работи, но тя работи на макс. Харесвам борбени и работливи жени!

Коментирай

f

преди 7 години

Ако се пуши, никаква система за почистване на въздуха няма да компенсира сума ти пушещи хора. И едва ли можеш да се сравняваш с нея, защото вероятно твоето "работене", не е нейното "работене". При певиците работата е повече хоби, удоволствие, галене на егото и начин да се забавляват. Това реално не е работа, особено в България. Това си е едно много скъпо хоби и начин за галене на егото, защото рентабилност няма, особено ако правиш проекти от световно ниво като Галена. Така че тук не става дума нито за "работливост", нито за "борбеност". А в случаите на жените, в които реално става дума за борбеност и работливост, не виждам какво толкова му е за възхищение да имат възможност да не работят и да се насилват да продължават да работят някаква работа, освен ако не им е хоби, само и само да се правят на големите мъжкарани, да доказват нещо на някого и да се вписват в някакви идеи за това какви би трябвало да бъдат и да се правят на супер-жени, можещи всичко, нагърбващи се с всичко като магарици.

Коментирай

Леката жена си е лека цял живот

преди 7 години

И естествено пак е забравила сутиена в тях.Аман вече от настръхнали зърна!Дори като бременна пак няма срам тази жена.А си мислех , че като забременее пак ще се оправи ама уви ..

Коментирай

Elen

преди 7 години

Защо тлябва да слага сутиен? Гърдите и не са увеснали, за да има нужда от това. Пък като гледам снимките никъде не видях да и прозират гърдите.. Сутиенът се сляга, за да не увисват гърдете. При нея няма такъв риск, затова не виждам проблема. Какво като е бременна? Това я прави по-малко поддържана жена ли? Аман от псевдо моралисти! Марая Кери, Риана и другите светавни величия като се пуснат само па гърди дори в клипове нямате проблем, ама щом е някой от тук и почвате с глупостите! Аз пък 1 световна звезда не знам, която да носи сутиен. Ама сигурно и те са под нивото на моралиста..

Коментирай

Ивана

преди 7 години

Чуваш ли какво говариш... Как да не е работа това, а хоби? Правят песни, снимат клипове , имат си огромна за нашата държава публика, имат си участия, от които печелят луди пари.. Какво е това? Хоби ли? Разбирам хоби да се нарече напънът на Янева или Мария, които наистина правят песни за хоби без да ходят по участия или концерти на празници. Обаче Галена е друго ниво. Тя ходи на концерти по празниците, участия в чужбина, турне в Америка, а и е позната и на Балканите. Така че това не може да се нарече хоби. Борбена е и силна е, защота мъжът и е един от най-богатите мъже в България, а тя не си е седнала вкъщи да пуска песни за разнообразие, а наистна работи и това се вижда. Сила е нужна, за да обикаляш страната 4-5 пъти в седмицата и късмет и много рабона да правиш песни, които да се слушат масово. Виждаме,че клиповете и са на най-високото ниво в България, еми за това се иска много време, енергия и нерви. Не става с вълшебна пръчка..

Коментирай

изтребване до крак

преди 7 години

няма ли райд за чалгари, маамка му

Коментирай

f

преди 7 години

Чувам се и даже знам за какво говоря. Ти сравняваш приходите й с твоите и си казваш "огромни приходи", защото просто не си запозната с музикалния бизнес и не знаеш какви са разходите. Особено ако непрекъснато купуваш маркови дрехи и правиш видеа на такова ниво. Точно хоби си е, защото в България няма рентабилност това нещо. Както и те самите казват, България отдавна отесня на фолк-бизнеса, защото те продължават да искат да растат и растат и правят продукти на все по-високо ниво, работят с хора, които им взимат луди пари за музика, аранжименти, видеа и т.н., а реално рентабилност за чак такова нещо, каквото те искат да правят, просто няма. Аз знам какво говоря и защо го казвам, но няма да се повтарям - много пъти вече съм го писала тук и съм обяснявала какви са им разходите. В България, ако не знаеш, не могат да си позволят да правят концерти нашите изпълнители, на които да прибират по 20-50-100 лева от човек.

Коментирай

rabotim usileno

преди 7 години

kuha leika

Коментирай

Карина

преди 7 години

Е майка ти, мишок!

Коментирай

работна мецана

преди 7 години

отвързана, да ляга във ваната по-добре

Коментирай

Оцко

преди 7 години

Веднага надебеля и погрозня

Коментирай

Diana

преди 7 години

minormalno be BOKLUK NEWVEJ da napalnee i da ne izglejda hubavo -------------- OOOOOOOOOOOOOOOOOOO BOKLUK MRASEN NEVEJ

Коментирай

Оцко

преди 7 години

И теб ще те еба, ДИАНО

Коментирай

алчни до безобразие

преди 7 години

та те ако не бяха толкова алчни, нямаше да се порят и в двата смисъла всяка вечер

Коментирай

Diqna

преди 7 години

Тази "Ивана" дето е писала коментарчета,ще е от чалга гилдията,усещам аь.Такова ревностно защитаване на чалгарките не съм виждала.Възхищава се на някакви пропаднали певачки,които били от "високо ниво".Докъде стигнахме.....ужас

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.